Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αυτό είναι Σαββατοκύριακο” με αφορμή την πρεμιέρα του στο νέο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo και στον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο ο τραγουδιστής είχε προσωπική σχέση.

Σχετικά με το κίνημα δήλωσε: “Δεν υπήρξε καμία κάθαρση με το Metoo. Με χαροποιεί και με στενοχωρεί ταυτόχρονα. Με χαροποιεί γιατί απ’ όπου και αν προέρχεται η κατάχρηση εξουσίας είναι κατακριτέα αλλά με στενοχωρεί γιατί ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί είναι ένα άτομο που έχω στην ψυχή μου.”

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη συμπλήρωσε: “Είναι άνθρωπος τον οποίο γνωρίζω προσωπικά και τον έχω μες στην ψυχή μου σαν φίλο μου τον έχω. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτή τη στιγμή ο καθένας μας πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των λαθών του. Καλό θα είναι όμως, επειδή τα πράγματα δικάζονται πριν καταδικαστούν, μέσα μας οφείλουμε να βλέπουμε την πραγματικότητα που είναι τα πράγματα με τη σειρά τους από τη στιγμή που παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αφού φτάσαμε στο επίπεδο της δικαιοσύνης θα πρέπει να μιλήσει η δικαιοσύνη και μετά να πούμε αν έγιναν τα πράγματα έτσι ή έγιναν αλλιώς.”

Τέλος σημείωσε: “Η προσωπική μου άποψη άποψη για τον Πέτρο είναι ότι είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Δεν μπορούσα να ξέρω τι είναι στα εσωτερικά του και στην προσωπική του ζωή.”

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ