Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου και μίλησε για το συκοφαντικό δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου. Μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός  στην τοποθέτησή του, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Σήμερα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» και ο Σπύρος Κεραμίδας εξασφάλισαν νέες δηλώσεις του, με τον ηθοποιό και σεναριογράφο να επανατοποθοτείται: «Όταν διάβασα και μου μετέφεραν αυτό που έγραφε, είναι σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αριανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα. Δεν έχω καμία σχέση. Θα αναγκαστεί να το αποδείξει στο δικαστήριο, αλλά δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν και κάνω έκκληση και στον πρωθυπουργό να επισπευτεί η μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης και να δικάζονται γρήγορα αυτές οι περιπτώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί.», είπε για αρχή.

Ακόμη, συνέχισε, λέγοντας ότι αυτό που επιθυμεί είναι να καταδικαστεί ο εκδότης που προέβη σε μια τέτοιου είδους δημοσιοποίηση: «Είμαι αναγκασμένος να προχωρήσω δικαστικά και ποινικά με τους δικηγόρους μου. Μέσα στο άρθρο αναφέρει έντεχνα ότι η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, έκανε ερώτηση στη Βουλή ότι στο σπίτι μου γίνεται trafficking με παιδάκια. Βρήκαμε στο κοινοβούλιο την ερώτηση της Γιαννακοπούλου και η οποία αναφέρεται σαφώς στην περίπτωση του Εθνικού θεάτρου. Και δεν υπάρχει η λέξη σεναριογράφος. Άρα, αυτό έχει μπει έντεχνα για να μπερδευτεί ο κόσμος. Δεν θα το επιτρέψω. Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος. Άμα μπορέσει να βρει κάτι  να μου το προσάψει, να έρθει να το αποδείξει, τότε εγώ θα παραιτηθώ από όλα και θα ζητήσω να μπω φυλακή. Αλλά δεν θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί έτσι όπως πρέπει δεν μπορώ να τον κλείσω εγώ φυλακή. Γιατί έτσι του πρέπει. Εκεί θέλουν αυτοί οι άνθρωποι. Στη φυλακή χωμένοι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ