Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το team του Maestro έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς και το κοινό ανυπομονεί να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στις ζωές των ηρώων.

Η εν λόγω σειρά γνωρίζει παράλληλα επιτυχία διεθνώς καθώς η ένταξή της στο Netflix την έχει καταστήσει αγαπημένη συνήθεια του κοινού παγκοσμίως. Μάλιστα, έχει καταφέρει αναρριχηθεί στις δέκα πρώτες θέσεις του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράστηκε μια σειρά στιγμιοτύπων από τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Maestro. Eκείνος και η ομάδα του είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι αλλά και συγκεντρωμένοι ώστε να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τα γυρίσματα του 2ου κύκλου του Maestro και τα 2 νέα πρόσωπα

Σε ένα βίντεο που ανάρτησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φαίνονται οι πρωταγωνιστές της σειράς στο καφενείο της Μαρίας και του Χαράλαμπου. Ανάμεσά τους διακρίνουμε δύο νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στη σειρά, χωρίς να γνωρίζουμε όμως περισσότερες πληροφορίες για τους ρόλους τους.

Στο Maestro πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

«Δουλέψαμε τόσο σκληρά για κάτι και βλέπουμε ότι έχει όλη αυτή την αποδοχή… Νιώθουμε συγκινημένοι και υποχρεωμένοι!!! Όταν βλέπεις ότι κάτι για το οποίο έχουν δουλέψει τόσοι άνθρωποι, τόσο σκληρά, αρχίζει να αποδίδει (περισσότερο από όσο φανταζόσουν) τότε αισθάνεσαι τη χαρά και την όρεξη να κάνεις ακόμα καλύτερο!», δήλωσε πρόσφατα ο δημιουργός του Maestro.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στα γυρίσματα του Maestro

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ