Η Μαρία Αναστασοπούλου έκανε το πρωί της Δευτέρας πρεμιέρα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον επί χρόνια τηλεοπτικό παρτενέρ της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ «Σήμερα» , Δημήτρη Οικονόμου.

«Δεν είμαστε παντρεμένοι στην τηλεόραση κανείς με κανέναν. Και φέτος είχαμε μεγάλες μετακινήσεις και στην ψυχαγωγία και στην ενημέρωση. Μεγάλος πόλεμος φέτος, θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Τα νούμερα τα κοιτάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας τρελαίνουν κιόλας», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου για τις τηλεοπτικές μεταγραφές.

Δημήτρης Οικονόμου: «Θα ήταν υποκριτικό να ευχηθώ ”καλή επιτυχία”»

Και πρόσθεσε: «Με τη Μαρία μιλήσαμε την Κυριακή πριν ξεκινήσουμε εμείς. Τηλεφωνικά. Η Μαρία Αναστασοπούλου μου ευχήθηκε τηλεφωνικά την Κυριακή το βράδυ πριν ξεκινήσει η εκπομπή. Να της ευχηθώ να κάνει το όνειρό της. Να κάνει αυτό που θέλει. Αυτό που της αρέσει. Το να εύχεται ο ένας στον άλλο “καλή επιτυχία” είναι λίγο παράδοξο γιατί η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου. Επομένως δεν μπορείς να το ευχηθείς αυτό από την καρδιά σου, είναι λίγο υποκριτικό να πεις “καλή επιτυχία”. Να πεις να κάνεις αυτό που θέλεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ