Ο Γιάννης Μπέζος αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση της νέας μουσικής εκπομπής του Open, με τίτλο «Ό, τι Αγαπώ». Το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση και δόθηκαν λεπτομέρειες για το νεό βήμα του ηθοποιού, και πλέον παρουσιαστή, ο οποός θα βρεθεί στους δέκτες μας με το φρέσκο αυτό project τον Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει το κανάλι, ο Γιάννης Μπέζος θα φιλοξενεί καλλιτέχνε και μέσα από τα τραγούδια τους θα μαθαίνουμε τις προσωπικές τους ιστορίες, ενώ δεν θα λείπει το χιούμορ αλλά και τα αρχειακά υλικά των καλεσμένων του. «Ιδανικός οικοδεσπότης, οξυδερκής και πνευματώδης, ο Γιάννης Μπέζος έρχεται για να πάρει τα πράγματα από την αρχή. «Ό, τι Αγαπώ» είναι οι λιτές αποσκευές που αξίζει να κρατάμε στη ζωή μας – οι ιστορίες, οι μελωδίες, οι αναμνήσεις, οι φίλοι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Γιάννης Μπέζος

«Κάθε εβδομάδα το «Ό, τι Αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο, θα φιλοξενεί φίλους. Γνωστούς καλλιτέχνες μαζί με την παρέα τους που θα ξετυλίγουν μέσα από τραγούδια που τους έχουν στιγματίσει, τις δικές τους προσωπικές ιστορίες, με χιούμορ και απρόοπτα. Ένα καλειδοσκόπιο χαράς και συγκίνησης, με σπάνιο αρχειακό υλικό από τον κάθε καλεσμένο, με μουσικές εκπλήξεις, απρόσμενες καλλιτεχνικές συμπράξεις και πάνω από όλα, με μοναδικές ερμηνείες από αξέχαστα ελληνικά και ξένα τραγούδια», καταλήγει το Open.

Το σημείωμα του Γιάννη Μπέζου

«Όταν κάποιο τραγούδι ανεβαίνει στα χείλη μας είτε από ανάγκη εσωτερική, είτε από διάθεση για συμμετοχική διασκέδαση, ένας κόσμος δημιουργείται μέσα μας και στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Τους μαγικούς ήχους της μουσικής τους εμπεριέχουμε έτσι κι αλλιώς. Ποια ανάγκη ιστορική, χρονική, κοινωνική ή προσωπική γεννάει το κάθε τραγούδι; Και γιατί αυτό μας συντροφεύει και μας παρηγορεί μέχρι τώρα;

Το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία. Το χαϊδεύει ο χρόνος και κάθεται για τα καλά στην καρδιά μας. Ιδού λοιπόν μια ευκαιρία για τους καταξιωμένους μέσα στα χρόνια υπηρέτες της μουσικής αλλά και για τους νεότερους, να αναμετρηθούν με μελωδίες και λόγια που έγραψαν και είπαν άλλοι ομότεχνοί τους. Αν μπορούσαμε να γίνουμε κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές μας αυτό θα ήταν ευλογία. «Ό, τι Αγαπώ» είναι η μουσική, απλή και ουσιαστική, με φίλους και με αναμνήσεις».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ