Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας, και συνομίλησε με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλο αυτό που ξεκίνησε από το «Happy Day» με την υποτιθέμενη σχέση του με παρουσιάστρια.

«Δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα. Όταν είναι θα μιλήσω, και όταν δεν θέλω, δεν θα μιλήσω. Δεν έχει κανένας δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου, αυτό το θεωρώ πολύ άσχημο. Δεν είχα ανάγκη να γίνει κάτι τέτοιο, δεν έχω δώσει δικαίωμα, δεν ήθελα να συμβεί. Και να συνέβαινε κάτι, που δεν συνέβη, από πού και ως πού θα βγεις εσύ να το πεις, αφού δεν το έχω πει εγώ. Και ειδικά όταν υπάρχουν δυο παιδιά και ειδικά όταν αυτοί που το λένε έχουν παιδιά», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

 «Βασικά, μη λες ψέματα! Με τάραξε στην αρχή, είπα να πάρω την Τσιμτσιλή και να της πω τι και πώς… Αλλά είδα ότι αυτό συνεχίστηκε. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα, μια βλακεία, κάτι λάθος, αυτά τα πράγματα μένουν. Ευτυχώς πρόλαβα και το είπα στα παιδιά μου, πριν κάνω τίποτα. Την άλλη μέρα πήγε η κόρη μου στο σχολείο και τη ρωτούσαν οι φίλοι της “τι έγινε με τον μπαμπά σου;”. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και σοκαρίστηκα», τόνισε ο Γιάννης Στάνκογλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ