Ο Γιώργος Μπανταδάκης πρωταγωνιστεί στη σειρά του mega «Έξαψη» και μίλησε για τον ρόλο του Θάνου, την προστατευτική συμπεριφορά του απέναντι στη Βίκυ, αλλά και τη συνδρομή του στην αποκάλυψη όσων θέλησαν να τη δολοφονήσουν.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ  

 

Μίλησέ μας για τον Θάνο…

Ο Θάνος είναι ένας πολύ καλά δουλεμένος χαρακτήρας, με εξέλιξη και αυτό οφείλεται στο ξεχωριστό σενάριο της Τίνας Καμπίτση, η οποία γράφει πολύ ολοκληρωμένους ρόλους, με αρχή, μέση και τέλος. Σκιαγραφεί άψογα χαρακτήρες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ήρωα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν τη δουλειά. Ο Θάνος είναι πολύ συνεπής και σωστός. Δεν θέλει να αφήνει εκκρεμότητες. Πρόκειται για ένα θετικό χαρακτήρα, με αυξημένο το αίσθημα του καθήκοντος, και δυναμικό ταυτόχρονα όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Έχει ηθικά στοιχεία.

Προστατεύει τη Βίκυ Βούλγαρη από τις πιθανές δολοφονικές απόπειρες που φοβάται πως μπορεί να δεχθεί στο νοσοκομείο. Είναι καθημερινά έξω από το δωμάτιό της με πολιτικά ρούχα παρατηρώντας την οποιοδήποτε κίνηση.

Ουσιαστικά τον έχουν βάλει να φροντίζει και να προσέχει τη Βίκυ Βούλγαρη. Μετά τις δολοφονικές απόπειρες εναντίον της, η αδελφή της ζήτησε να υπάρχει προστασία στο νοσοκομείο. Είναι εκεί για να ελέγχει την κάθε κίνηση. Είναι ο φύλακας αγγελός της. Επιπλέον όμως τη φροντίζει με τρυφερότητα. Της διαβάζει βιβλία, όπως και η αδελφή της, επειδή πιστεύει ότι ακούει. Είναι ένας αστυνομικός που δείχνει και τις πιο συναισθηματικές πτυχές του. Παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Όταν επανέλθει η Βίκυ, θα του ζητήσει να της αποκαλύψει όλα όσα έχουν συμβεί σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας της.

Η Βίκυ θα προσπαθήσει να συλλέξει πληροφορίες. Ο άνθρωπος που, μεταξύ άλλων, θα τρέξει στο πλευρό της είναι ο Θάνος. Έχουν αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης. Η Βίκυ πιστεύει ότι θα μπορέσει να τη βοηθήσει να μάθει τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα που εκείνη ήταν σε κώμα.

Η σειρά έχει κάνει τεράστια ανατροπή όχι μόνο σεναριακά αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης. Σε χαροποιεί ότι καταφέρατε τόσο δυναμικά να δώσετε το στίγμα αυτού του προγράμματος;

Είναι πολύ σημαντικό μια σειρά που ξεκινά στα μέσα της σεζόν να καταφέρει να ξεχωρίσει. Δεν είναι εύκολο. Κι εδώ τη διαφορά κάνει το εκπληκτικό σενάριο της Τίνας Καμπίτση. Κάθε επεισόδιο έχει τρομερές εξελίξεις. Δεν υπάρχει τίποτα στατικό. Επίσης σημαντική είναι και η πολύ δυνατή η σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου, ενός ανθρώπου πολύ έμπειρου στη δουλειά, αλλά και η διόλου φειδωλή παραγωγή του Σταύρου Κοπελούζου.

Έρχομαι αναπόφευκτα και στο θέμα των ημερών, στις αποκαλύψεις περί κακοποίησης και εργασιακού εκφοβισμού πολλών συναδέλφων σου. Εσύ έχεις βιώσει στο θέατρο ή στην τηλεόραση αντίστοιχα φαινόμενα;    

Όχι. Τέτοια ακραία πράγματα δεν μου έχουν συμβεί. Σίγουρα έχω βιώσει δύσκολες συνθήκες και έχω έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους ανθρώπους, ελάχιστους είναι η αλήθεια, γιατί γενικά δεν τσακώνομαι. Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι έχω αντιμετωπίσει μόνο μικροεντάσεις και διαφωνίες, αλλά ποτέ απειλή της σωματικής μου ακεραιότητας ή λεκτική βία, οπότε δεν έχω προσωπική εμπειρία. Όμως αυτά που ακούμε είναι κάτι παραπάνω από θλιβερά. Εύχομαι αυτό που γίνεται τώρα να αποτελέσει την ευκαιρία για ένα πολύ ωραίο ξεκαθάρισμα, ώστε να τεθούν τα πράγματα σε νέες, υγιείς βάσεις. Είναι αποτρόπαιο να ακούς ιστορίες εκφοβισμού και κακοποίησης σε συναδέλφους. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω.

Έχεις δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι. Με έχουν φλερτάρει, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία. Ποτέ δεν με έχει φέρει σε δύσκολη θέση άνθρωπος του χώρου.

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ