Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα με το «Πρωινό» και η Δούκισσα Νομικού εντάχθηκε στην εκπομπή. Ο παρουσιαστής και οι συνεργάτες του βρέθηκαν εχθές στο γεύμα που δόθηκε μετά το τέλος της πρώτης εκπομπής, και τόσο εκείνος όσο και η Δούκισσα παραχώρησαν δηλώσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή της Φαίης, αλλά και στον τίτλο που θα έχει, ο ο οποίος είναι «Πρωινό μας». «Mικρότερος νόμιζα ότι ο νικητής στην τηλεόραση είναι ένας, έκανα λάθος, δεν είναι ένας. Μπορεί σε μια τηλεοπτική σεζόν να πάνε πολλές εκπομπές καλά, και συμβαίνει».

«Πιστέψτε με ότι ο τίτλος μιας εκπομπής μετά από 30 χρόνια περίπου που κάνω τηλεόραση παίζει μηδενικό ρόλο στην εκπομπή, άρα κάπως θα λεγόταν που θα είχε σχέση με την πρωινή ζώνη…Τα πρόσωπα παίζουν ρόλο και η Φαίη είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Καλή επιτυχία προφανώς στην Φαίη και σε εμάς και σε όλες τις εκπομπές», δήλωσε για τη Φαίη Σκορδά και τον τίτλο της εκπομπή της στον ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας».

Όσο για την ένταξη της Δούκισσας αργότερα στην εκπομπή, ανέφερε: «Έτσι θα κυλήσει “Το Πρωινό”. Και η ίδια η Δούκισσα δε θέλει, αλλά και εμείς. Δεν έχει κανένα λόγο να εμπλακεί σε αυτό το κομμάτι το δημοσιογραφικό. Η Δούκισσα θα μπαίνει στο κομμάτι που θα έχει πιο ανάλαφρα θέματα, γιατί υπάρχουν και αυτά. Και σε όλα τα γυναικεία θέματα».

Η Δούκισσα Νομικού, δήλωσε: «Ήταν καλύτερα απ’ ότι περίμενα να πω την αλήθεια. Η καρδιά ήταν στη θέση της. Μου άρεσε πολύ, το σκέφτηκα πολύ κι αφού το αποφάσισα είπε ότι θέλω να το χαρώ. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτήν την ομάδα, την πολύ δεμένη και επιτυχημένη. Δεν έχω μιλήσει με τη Φαίη».

O Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα – Πώς υποδέχτηκε τη Δούκισσα Νομικού;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ