Ο Γιώργος Λιάγκας επανεντάχθηκε τη φετινή χρονιά στο δυναμικό του ANT1, και βρέθηκε ξανά στο «Πρωινό» και στο πλευρό της Φαίης Σκορδάς. Ωστόσο, η Φαίη ολοκλήρωσε τη συνεργασίας της με τον σταθμό, έπειτα από εννέα χρόνια, αλλά ο παρουσιαστής ανανέωσε.

Ο ANT1 εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα συνεχίσει να εργάζεται στο κανάλι, και γνωστοποίησε ότι ο τηλεπαρουσιαστής θα ανήκει στο team του σταθμού για δύο ακόμα χρόνια.

Λιάγκας

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα.
Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα
δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο
», γράφει η ανακοίνωση.

Ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει πώς θα εξελιχθεί η συνεργασία τους αλλά και πώς θα διαμορφωθεί η παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στη μικρή οθόνη. Η τάση του για την ενημέρωση και για θέματα που άπτονται της κοινωνικοπολιτικής επικαιρότητας φάνηκε ήδη από την αρχή της σεζόν, ενώ όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του καναλιού η δημοσιογραφική του ταυτότητα και το αποτύπωμα της καθημερινότητας θα αναδεικνύονται. Μένει, λοιπόν, να δούμε πώς και με τι concept εκπομπής αλλά και ποιοι θα βρεθούν στο πλευρό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ