Για την πρώην σύζυγό του αλλά και για το γιο του μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια ο Ιωάννης Παπαζήσης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Dot” .

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε από τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνωα Θεοχάρη και είπε για την Βανέσα Αδαμοπούλου: “Ήταν και είναι η γυναίκα της καρδιάς μου. Είναι η γυναίκα που αγάπησα περισσότερο στη ζωή μου“.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε : “Η Βανέσα είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα στη ζωή μου, είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είναι η δεύτερη μητέρα της ζωής μου

Αναφορικά με το γιό του και το ρόλο του ως πατέρα δήλωσε: “Πήρα πολύ σοβαρά το γεγονός ότι έγινα μπαμπάς. Ότι κάνω, το κάνω γι’ αυτόν τον μπόμπιρα. Ο ηθοποιός είναι ενεργός στα social media και ανεβάζει συνεχώς στιγμιότυπα με τον αγαπημένο του γιο.

Ιωάννης Παπαζήσης

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο. Πλέον η τραγουδίστρια μένει στο σπίτι τους με τον 6χρονο γιο τους Ιάσονα, ενώ ο ηθοποιός έχει μετακομίσει σε άλλο διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Οι δυο τους όμως διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού τους όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι ο ένας για τον άλλον μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο βίντεο ακολούθως:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ