Ένα μυστικό από το παρελθόν αποκαλύπτεται στο επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, στον ΑΝΤ1. Πρόκειται για τον παράνομο έρωτα του Μιλτιάδη, του πατέρα του Λάμπρου και του Γιάννου με την μητέρα των τριών κοριτσιών, της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως. Στο trailer, εμφανίζεται στη σειρά για πρώτη φορά ο Τάσος Χαλκιάς στον ρόλο του πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη Σεβαστού που φαίνεται να απογοητεύεται από τη στάση του γιου του και τη σχέση του με μία παντρεμένη γυναίκα. Ο Δούκας Σεβαστός μαθαίνει για τη σχέση του αδερφού του και αποκαλύπτει τα πάντα στον σύζυγό της ερωμένης του Μιλτιάδη, Γιώργο Σταμίρη. Έτσι, δικαιλογείται η στάση του Μιλτιάδη που απαγόρευσε στον γιο του, Λάμπρο να ζητήσει σε γάμο στην Ελένη αλλά και στον γιο του, Γιάννο να πλησιάσει τη Δρόσω. Προφανώς, φοβόταν μήπως οι γιοι του είναι με ένα με τα κορίτσια αδέρφια.

Εν τω μεταξύ ο Προύσαλης προσπαθεί ακόμα να αποκαλύψει με τη βοήθεια της μητέρας του, τον κλέφτη των βιβλίων του Προκόπη και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Κυπραίο. Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράμμα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο που όταν το διαβάζει τον περιμένει μια ακόμη άσχημη έκπληξη.

Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία. Έ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ