Ένας παρουσιαστής που του αρέσει να φρεσκάρει τις γνώσεις μας, να ανεβάζει την αγωνία στα ύψη αλλά και να μοιράζει πολλά, αμέτρητα, χρήματα έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος μπαίνει δυνατά στην… αρένα της ψυχαγωγίας και αναλαμβάνει την παρουσίαση του απόλυτου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Ο Μονομάχος».

Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ!

Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο; Ο «Μονομάχος» έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και υπόσχεται αναμετρήσεις μέχρι τελικής πτώσεως!

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Μονομάχος» επιστρέφει την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση για όλα όσα θα δούμε να διαδρματίζονται.

Πρόκειται για συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε πάνω από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Ενας Μονομάχος, 100 αντίπαλοι, ένα μεγάλο έπαθλο έως 100.000 ευρώ! Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob» και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ