Η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από το «Πρωινό» και ο ΑΝΤ1 εξέδωσε ανακοίνωση, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια λιτή αναφορά στη σημερινή εκπομπή του καναλιού.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην εν λόγω εξέλιξη της τηλεοπτικής πραγματικότητας, και αφού σχολίασε το θέμα on air, προχώρησε σε μια πρόταση για αντικατάσταση.

Νομικού

Ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Κανείς μας δεν ξέρει τι έγινε. Ξέρει κάποιος; Εκτιμώ που σε 14 μέρες είδε ότι δεν ήταν όπως το ήθελε και όπως το είχε συμφωνήσει. Τι ωράια που είπε “γεια σας” και που τής είπαν “γεια σας”», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, έκανε τη δική του πρόταση για αντικατάσταση της συμπαρουσιάστριας του «Πρωινού» και πρότεινε την συνεργάτιδα της εκπομπής, Βάσια, ενώ έκανε χιούμορ ότι κι εκείνης η παρουσία θα είναι ίδιας διάρκειας με της Δούκισσας.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία. Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», ανέφερε η Δούκισσα Νομικού με ανάρτησή της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ