Λίγες ημέρες πριν την προβολή του τελικού του «The Bachelor» στον οποίο ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσέφερε το μονόπετρο δαχτυλίδι, στην εκλεκτή της καρδιάς του, Νικολέττα, κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι οι δύο τους έχουν ήδη χωρίσει. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Παναγιώτης και η Νικολέττα επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους και ότι ο Παναγιώτης γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή του, στο πλευρό της πρώην παίκτριας του «The Bachelor», Μαρίνας, που είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ωστόσο, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα διέψευσαν τις φήμες που μιλούν περί χωρισμού, με την νέα κοινή εμφάνισή τους στο «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας. «Αυτή τη στιγμή η μοναδική γυναίκα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι η Νικολέττα. Αλλά μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν σκαμπανεβάσματα. Είχα έρθει κοντά και με άλλα κορίτσια. Είχα έρθει κοντά και με την Μαρίνα αλλά και με τη Βίβιαν», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχοντας στο πλευρό του τη Νικολέττα.

Πώς σκοπεύουν να περάσουν τις γιορτές; «Κοίταξε αν δεν περάσει η Νικολέττα τις γιορτές με τους γονείς της, θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα!», απάντησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Και η Νικολέττα πρόσθεσε: «Πρέπει να περάσω τις γιορτές με τους γονείς μου!».

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Hello.gr

 

Ραντεβού με διανύκτερευση στο «The Bachelor»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ