Ο παράδεισος των κυριών: Η δίκη του Πάρη αγχώνει τρομερά την Αμαλία, η οποία βρίσκει καταφύγιο στον πρώην αγαπημένο της.

Ο Χριστόφορος ψάχνει αποδείξεις για την ενοχή της Βικτώριας και η ίδια νιώθει τόσο πιεσμένη, που κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο. Όταν συλλαμβάνεται, η Αμαλία νιώθει καταρρακωμένη και, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του Πάρη, αναζητά την παρηγοριά που μόνο ο Ντίνος μπορεί να της προσφέρει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ALPHA.

Ο παράδεισος των κυριών
Ο παράδεισος των κυριών: O Ντίνος είναι πάντα κοντά στην Αμαλία κι εκείνη αναζητά καταφύγιο στην αγκαλιά του.

Με τον γάμο της Ζαχαρούλας να παραμένει βασική προϋπόθεση για τους δικούς της προκειμένου να παντρευτούν και τα αδέρφια της, η Τζένη δεν έχει άλλη επιλογή παρά να προτείνει στον Πασχάλη να κλεφτούν.

Όλοι είναι σύμφωνοι με την πρόταση αυτή, εκτός από τον Μεμά, ο οποίος όμως είναι αναγκασμένος να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Έτσι, ξεκινούν να οργανώνουν μαζί έναν μυστικό γάμο, πράγμα πολύ δύσκολο κάτω από τη μύτη της άγρυπνης μάνας τους.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Μπουραντάδων ξεσπά νέα ταραχή όταν η Βικτώρια πιάνει τον Χριστόφορο να βγαίνει από το δωμάτιό της και, εμφανώς δυσαρεστημένη, του ζητά τον λόγο.

Εκείνος δικαιολογείται ότι τάχα έψαχνε ένα βιβλίο και στέλνει αμέσως το φάρμακο που βρήκε για εργαστηριακό έλεγχο. Αδυνατεί κι ο ίδιος να πιστέψει ότι η γυναίκα που αγάπησε τόσο είναι ικανή για φόνο, όμως θέλει να το ελέγξει για να είναι σίγουρος.

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Χριστόφορος ψάχνει στοιχεία εναντίον της Βικτώριας κι αυτή νιώθει πιο στριμωγμένη από ποτέ.

Εκείνη, από την πλευρά της, σίγουρη πια πως ο Χριστόφορος την υποψιάζεται, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά συνεχίζει να χειραγωγεί τον Δημοσθένη και τη Στέλλα, προκειμένου να τους χρησιμοποιήσει όπως θέλει. Όταν, όμως, και νέα στοιχεία που την ενοχοποιούν έρχονται στο φως, νιώθει πως ο κλοιός γύρω της έχει στενέψει ασφυκτικά.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία ετοιμάζεται για τη δίκη του βιασμού της από τον Πάρη και είναι πολύ αγχωμένη. Νιώθει ότι όλο αυτό είναι τελείως μάταιο και ο μόνος που καταλαβαίνει τα αισθήματά της και της συμπαραστέκεται είναι ο Ντίνος.

Αγχωμένος όμως είναι κι ο Πάρης, αν και θεωρεί ότι έχει τον νόμο με το μέρος του. Ενώ ο Αποστόλης μαθαίνει ένα νέο που θα του αλλάξει για άλλη μια φορά τη ζωή, η Αμαλία λέει στον Σίμο πως κάποιος από το εξωτερικό τηλεφώνησε και είπε ότι βρήκε τα στοιχεία του ανθρώπου που ψάχνει!

Η Ματούλα καταρρέει από το δηλητήριο

Ενώ ο Σίμος προσπαθεί να επεξεργαστεί αυτό που του είπε η Αμαλία, η Βικτώρια συλλαμβάνεται για απόπειρα δολοφονίας. Πάνω στην ταραχή και την απελπισία της, δίνει στη Στέλλα να κρύψει κάτι, που δεν θα έπρεπε να βρεθεί ποτέ στα δικά της χέρια.

Εκείνη τρέχει να σώσει τη μητέρα της, που έφαγε το δηλητηριασμένο φαγητό, όμως δυστυχώς είναι ήδη αργά. Η Ματούλα χάνει τις αισθήσεις της και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος προσπαθεί να επεξεργαστεί το νέο που του είπε η Αμαλία.

Την ίδια στιγμή, η Όλγα αποκαλύπτει στον Πάρη τον λόγο για τον οποίο ο Αποστόλης χώρισε με τη Μάγια κι εκείνος απογοητεύεται μεν, βλέπει όμως τον λόγο αυτόν σαν μια ευκαιρία να κάνει ο πατέρας του μια νέα αρχή στη ζωή του.

Πριν ξημερώσει η ημέρα της δίκης, η Αμαλία επισκέπτεται τον Ντίνο νιώθοντας απίστευτα πιεσμένη από όσα συμβαίνουν. Αναζητά μια αγκαλιά και την παρηγοριά του και οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά, την ώρα που η Μιράντα δένεται όλο και πιο πολύ με τον Χριστόφορο.

Ενώ ο Πάρης λέει στη Γεωργία ότι θα επιθυμούσε το δικαστήριο να τον τιμωρήσει για αυτό που έκανε, ο Αποστόλης έρχεται να κάνει μια ειλικρινή κουβέντα μαζί του, η οποία θα τον οδηγήσει στις πιο σημαντικές αποφάσεις για την υπόλοιπη ζωή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ