Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος λέει στην Αμαλία όσα έμαθε για τον Σίμο κι αυτή αποφασίζει να ψάξει την αληθεια.

Ο Ντίνος πέφτει από τα σύννεφα όταν ο Πάρης τού αποκαλύπτει τα σχέδια του Σίμου και αποφασίζει να μιλήσει στην Αμαλία. Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του ζευγαριού έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους και η συνέχεια θα είναι καταστροφική, καθώς μυστικά, ψέματα και εγκλήματα έρχονται σιγά σιγά στο φως στη σειρά του ALPHA.

Ο Πάρης, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τον Σίμο, πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο. Του αποκαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από το μεγαλύτερο αίνιγμα του Παράδεισου κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα, μην μπορώντας να πιστέψει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή, ο Ρένος αποφασίζει να θυσιάσει τη ζωή του για να σώσει τον καλύτερό του φίλο, ο οποίος, φανερά επηρεασμένος από τις τελευταίες αποκαλύψεις, κλείνεται στον εαυτό του και μιλά άσχημα στην Αμαλία που προσπαθεί να τον πλησιάσει.

Ο Παράδεισος των Κυριών:
Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος αποκαλύπτει στην Αμαλία όσα έμαθε για τον Σίμο και την πυρκαγιά στον Παράδεισο.

Οι πρώτες σκιές στον γάμο τους κάνουν ήδη την εμφάνισή τους και τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όταν ο Ντίνος αρχίζει τις έρευνες. Ύστερα από αυτά που του είπε ο Πάρης, αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια για τον άνθρωπο που έβαλε τη φωτιά και κατέστρεψε τον Παράδεισο και όσα ανακαλύπτει επιβεβαιώνουν τα λόγια του Βασιλείου.

Σοκαρισμένος και ο ίδιος, αλλά και απίστευτα οργισμένος, πηγαίνει να βρει την Αμαλία και της λέει τα πάντα! Της εξηγεί ποιος ακριβώς είναι ο άνθρωπος που παντρεύτηκε και πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει, όμως εκείνη αρνείται να το δεχτεί και αποδίδει τα γεγονότα σε απλές συμπτώσεις. Είναι, όμως, σύμπτωση το ότι ο Ρένος έκαψε τον Παράδεισο κι αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Σίμος ως από μηχανής θεός, να του δώσει τα χρήματα που χρειάζονταν για να τον ξαναχτίσει από τις στάχτες του;

Στο μεταξύ, ο Χρήστος, περιχαρής, ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή, ενώ ο Αποστόλης, που κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε, πάει να ανακοινώσει στον Πάρη τα χαρμόσυνα. Το σπίτι των Βασιλείου περνά ξανά στα χέρια τους και όλη η οικογένεια έχει λόγο να το γιορτάσει, αν και η χαρά και η σύμπνοια μεταξύ τους δεν θα διαρκέσουν για πολύ.

Ο Παράδεισος των Κυριών
Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης ανακοινώνει στους δικούς του ότι το σπίτι περνά ξανά στην κατοχή τους.

Τώρα που η Βικτώρια νιώθει σιγά σιγά να χάνει τη δύναμη και την επιρροή της στους ανθρώπους που μέχρι τώρα εξουσίαζε, χάνει ταυτόχρονα και τον έλεγχο, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη. Πρώτος της στόχος είναι ο Φώτης, τον οποίο φροντίζει να δηλητηριάσει.

Ένα βήμα πριν από τον θάνατο, μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι εξετάσεις που του γίνονται δείχνουν καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ το δηλητήριο δεν εντοπίζεται πουθενά.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια κάνει κινήσεις πανικού και προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τον Φώτη.

Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του, εκείνος προσπαθεί να αποκαλύψει τι του συνέβη, όμως κανείς δεν τον πιστεύει, καθώς όλοι θεωρούν ότι παραληρεί. Η Βικτώρια, από την πλευρά της, με τον φόβο ότι όσα έχει κάνει θα αποκαλυφθούν, προσπαθεί για άλλη μία φορά να ρίξει στάχτη στα μάτια όλων και να αρνηθεί τα στοιχεία που έρχονται σιγά σιγά στην επιφάνεια και την ενοχοποιούν.

Στοιχεία ψάχνει και η Αμαλία, όμως για το παρελθόν του Σίμου, προκειμένου να καταλάβει αν όσα της είπε ο Ντίνος γι’ αυτόν στέκουν. Φυσικά αναγκάζεται να του πει ψέματα για να το ερευνήσει, κρύβοντας παράλληλα και τη συνάντηση που είχε με τον Παπακώστα. Δεν θα τα καταφέρει, όμως, για πολύ καθώς αυτή η συνάντηση θα γίνει γνωστή πολύ σύντομα…

Ο παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος του Σίμου και της Αμαλίας ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ο ίδιος ο Σίμος, που ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του του είπε ψέματα, προσπαθεί να ανακαλύψει τον λόγο και πέφτει πάνω σε αλήθειες που πονάνε πολύ.

Η Μιράντα, από την πλευρά της, προσπαθεί να τον βοηθήσει, όμως αυτά που μαθαίνει από τον Ντίνο επιβεβαιώνουν απλώς τους φόβους του. Στο μεταξύ, η περίπτωση του Φώτη γίνεται αφορμή για να ανοίξουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από το παρελθόν. Και η Βικτώρια νιώθει πια τον κίνδυνο στο πετσί της…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ