Το teaser τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Νetflix, μόλις κυκλοφόρησε και ήδη κάνει το γύρο του κόσμου. Στο νέο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 12 δευτερολέπτων, βλέπουμε μία συρραφή ανέκδοτων φωτογραφιών του ζευγαριού. Ανάμεσά τους και μία αδημοσίευτη φωτογραφία της Δούκισσας του Σάσεξ από περίοδο που ήταν έγκυος.

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ από την περίοδο που ήταν έγκυος

Το τρέιλερ ξεκινά με μία ερώτηση που τίθεται στο ζευγάρι: Γιατί αποφάσισαν να γυρίσουν το ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων. Τη στιγμή που προβάλλονται οι υπέροχες ασπρόμαυρες φωτογραφίες τους, ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να απαντά: «Κανείς δεν βλέπει τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Έπρεπε να κάνω τα πάντα για να προστατεύσω την οικογένεια μου».

Στο τέλος του βίντεο, η Δούκισσα του Σάσεξ ακούγεται να λέει: «Όταν το διακύβευμα είναι τόσο υψηλό, δεν έχει περισσότερο νόημα να ακουστεί η ιστορία από εμάς;».

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην ιστορία αγάπης της Μέγκαν και του Χάρι. Το ζευγάρι υπέγραψε ένα χρυσό συμβόλαιο με το Netflix, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν δηλώσει σχετικά: «Εστιάζουμε στο γεγονός ότι δημιουργούμε περιεχόμενο που πληροφορεί αλλά παράλληλα δίνει και ελπίδα. Ως νέοι γονείς το να δημιουργήσουμε ένα εμπνευσμένο οικογενειακό πρόγραμμα είναι επίσης πολύ σημαντικό για εμάς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ