Είναι γνωστό ότι η τηλεοπτική σειρά “Σασμός” που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση ενός από τα πραγματικά πρόσωπα της οικογένειας της βεντέτας που είναι ακόμα εν ζωή, να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά της σειράς γιατί σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ξυπνά τις παλιές κακές αναμνήσεις.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είναι ο πραγματικός γιος της τηλεοπτικής Καλλιόπης. Σε συνέντευξή του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της εκπομπής “Open Weekend”, επισημαίνει ότι η βεντέτα αυτή που αναφέρεται στη σειρά διήρκεσε 20 χρόνια μεταξύ 1944 και 1964 και τα θύματά της ήταν 90 νεκροί.

Σασμός

Θεωρεί λοιπόν επικίνδυνο να αναβιώνουν τα τραγικά γεγονότα του παρελθόντος γιατί μπορεί με αφορμή τη σειρά να προκληθεί νέα αιματοχυσία στο μέλλον. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Πρέπει να σταματήσει αυτό το έργο γιατί, έχουν αγριέψει τα πράγματα κάτω στην Κρήτη, είναι ένα καζάνι που βράζει και αν βρεθεί κάποιος που θα πατήσει τη σκανδάλη, ο πόλεμος θα ξαναρχίσει απ’ την αρχή.”

Ο απόγονος της πραγματικής οικογένειας της ιστορίας καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατ. ευρώ που σκοπεύει να προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΑΣΜΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ