Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor και παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο Love it. Ο πρώην παίκτης του reality show μίλησε για την εμπειρία του και παράλληλα αναφέρθηκε στη φιλανθρωπική δράση που θέλει να κάνει στο Κερατσίνι.

«Νιώθω περηφάνια που άντεξα που άντεξα έξι μήνες. Η συμφωνία στην ψηφοφορία ήταν να δώσουμε 2 ψήφους σε Στάθη και 2 σε εμένα… Η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή… Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε. Θεωρώ ότι έπαιξα τίμια και δεν αθέτησα ποτέ τον λόγο μου», ανέφερε αρχικά.

μαρτίκας

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε μια τοποθέτηση που συγκινεόί, καθώς είναι έτοιμος να αναλάβει φιλανθρωποική δράση: «Πήγα για την εμπειρία στο SurvivorΈχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει ούτε ένας άνθρωπος. Δεν ήθελα σε αυτή την πόλη να πεινάσει ούτε ένας άνθρωπος. Αυτή ήταν η πρόθεσή μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου. Είναι μια υπόσχεση που θα γίνει εντονότερη μέσα από την καθημερινότηά μου επιστρέφοντας στην πόλη μου».

Όσο για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, δήλωσε: «Εννοείται θα βρεθώ με την Βρισηίδα, εννοείται ότθ ανυπομονώ να τη δω και μόλις έρθει ένα κινητό στα χέρια μου θα επικοινωνήσω με την αδερφή μου, τους γονείς μου και τη Βρισηίδα. Νιώσαμε την ανάγκη να σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον. Περάσαμε τους 2,5 πιο ευχάριστους μήνες του παιχνιδιού…. Μόλις χωρίσαμε με τη Βρισηίδα και τσακωθήκαμε με ένα πολύ ατυχές συμβάν και νιώσανε όλοι την απίστευτη υπερβολή της, ξέφυγε ακραία. Έχασε τον εαυτό της. Της το είχα αναφέρει ότι στεναχωριόμουν…. Εύχομαι να την βρω καλά, χαμογελαστή, αλλαγμένη, ήρεμη και ικανοποιημένη». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΚΑΣ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ