Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor και η υποψηφιότητα του μισθοφόρου ανοίγει έναν νέο κύκλο έντασης μεταξύ του ίδιου και του φαρμακοποιού. Την ίδια ώρα, ο Τάκης αισθάνεται μόνος εναντίον όλων.

Οι δύο ομάδες αφήνουν τις διαφωνίες στην άκρη, μπαίνουν στο στίβο μάχης και τα δίνουν όλα για ένα έπαθλο επικοινωνίας – έκπληξη. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κάτι πολύ σημαντικό και έκανε τους παίκτες να συγκινηθούν ή να ξεσπάσουν σε κλάμματα!

Στάθης Σχίζας

Όλοι οι παίκτες διεκδικούν το ίδιο έπαθλο επικοινωνίας και κυνηγούν βιντεοκλήση με φίλους και συντρόφους. Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: «Μου λείπει πολύ ο Χρήστος. Χαίρομαι με αυτήν την ανακοίνωση του επάθλου. Θέλω να σηκωθώ να φύγω με τα πόδια. Είναι δώρο για μεένα και θα παλέψω να το φέρω στην ομάδα μου». Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε: «Ανυπομονώ να μιλήσω με το κορίτσι μου» και ο Γιώργος Λιανός του είπε: «Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά συντρόφου, σωστά;». Ο Στάθης Σχίζας πάγωσε και είπε: «Προς τα εκεί ναι. Μου έχει λείψει πολύ, θέλω να τη δω σαν τρελός», τόνισε ο παίκτης του Survivor! Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μαραθώνιο για να μείνει ο Στάθης Σχίζας στο παιχνίδι!

Oι 12 παίκτες θα συναντηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας ή ο Στάθης Σχίζας αποχαιρετά απόψε το reality;


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ SURVIVOR, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ