Στέλιος Μάινας και Πηνελόπη Τσιλίκα, Παύλος Βρουλάκης και Εύα Αβραμίδη, στον «Σασμό», μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνας» και τον Χάρη Λεμπιδάκη. Η κάμερα της εκπομπής «τρύπωσε» στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του Alpha η οποία, για τρίτη σεζόν, βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης.

Ο Στέλιος Μάινας μιλάει για τον Επίλογο της σειράς, θεωρητικοποιώντας όλο αυτό που θα συμβεί μέσα στη σεζόν. «Θα σας πω κάτι για τον “επίλογο”, μια οδηγία για όλους μας. Ο επίλογος χρειάζεται να είναι σύντομος, η έκτασή του να μην ξεπερνά τις 8 σειρές, να μην επαναλαμβάνονται τα ήδη προαναφερθέντα επιχειρήματα,  να μην διατυπώνονται ευχές και παραινέσεις. Εδώ βρίσκεται η ουσία του πράγματος. Και νομίζω ότι το έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και θα το καταφέρουμε και στη συνέχεια, για να κλείσουμε αυτή τη σειρά με αυτές τις παραινέσεις». Σε σχέση με την παρουσία του στον καλλιτεχνικό χώρο υπογράμμισε ότι «ο καθένας επιλέγει στην υποκριτική το τι θέλει και τι πραγματικά είναι».

New entry στον «Σασμό», η Πηνελόπη Τσιλίκα στο ρόλο της Εύας Αβραμίδη, αδελφής του Ευθύμη Φαρμάκη, μιας επιτυχημένης επαγγελματία, δυναμικής που ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει. «Είμαι πολύ χαρούμενη  που βρίσκομαι στο “Σασμό”» αναφέρει. Για το ρόλο της λέει ότι πρόκειται για «έναν τρομερά ενδιαφέροντα ρόλο», για τους συνεργάτες της ότι «πρόκειται για μία ομάδα από ηθοποιούς τους  οποίους γνωρίζω και εκτιμώ πολύ». Αλλά και «οι ομάδες των συνεργείων και όλοι οι καλλιτεχνικοί συντελεστές που έχω συναντήσει στο “Σασμό” αποτελούν μία καλλιτεχνική έκπληξη». Τέλος, στο ποια θα είναι η σχέση της με τον Αντρέα Βρουλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης στη σειρά, τόνισε ότι «χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Βασίλη Μπισμπίκη». Όσο για τη σχέση των δύο ηρώων, Αντρέα και Εύας, και για το πόσο «στενή» θα είναι, απάντησε: «θα δούμε στη συνέχεια  τι διαδρομή θα διανύσουν…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ