Μετά την απώλεια του 11χρονου γιου του, ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Ελεονώρας Μελέτη και τον Σαράντη Μαριεττή.

«Ήταν δική μου επιλογή να απουσιάζω από την τηλεόραση, δεν υπήρξαν και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στο λεξικό, δίπλα από τη λέξη “σπάταλος”, υπάρχει η φωτογραφία μου. Ενώ θέλω να είμαι ένας διάσημος ηθοποιός, με την έννοια ότι έχω πετύχει ως ηθοποιός, δεν μου αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Τα media μου έχουν φερθεί άγρια, με θυμώνει και με προσβάλει αυτό, αλλά το αντιμετωπίζω με το να απέχω», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είπε στη συνέχεια για τη μεγάλη τραγωδία που τον «χτύπησε»: «Αυτή η χρονιά ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Αγγελούδια, παιδάκια χάνονται κάθε μέρα. Μερικά από αυτά τυχαίνει να έχουν έναν πατέρα αναγνωρίσιμο ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν μιλάω γι’ αυτό, ούτε θα μιλήσω, γιατί είναι σαν να έχει η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από των άλλων».

«Η απώλεια έχει ακριβώς την ίδια αξία και ο πόνος είναι αφόρητος με τον ίδιο τρόπο για όλους τους γονείς. Ήταν πολύ χυδαίο που ερχόντουσαν στο θέατρο, γιατί είναι αυτό που είπα πριν, ότι ήταν σαν να είχε η δική μου απώλεια μεγαλύτερη βαρύτητα από την απώλεια οποιουδήποτε ανθρώπου. Εγώ δεν μίλησα ποτέ και ούτε κάλεσα ποτέ κανέναν για να του πω για τον πόνο μου», κατέληξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ