Σε δύσκολο εξίσωση μετατρέπονται τα συμβόλαια των παρουσιαστών του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Μαρία Αναστασοπούλου, Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Μαυραγάνη και Μπέττυ Μαγγίρα, μπαίνουν ξανά στο επίκεντρο με τις εξελίξεις να είναι πολλές.

Γράφει η Tv-acholic

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αναστασοπούλου ανακοίνωσε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο Καλημέρα Ελλάδα, στο πλευρό του. Η δημοσιογράφος νιώθει ότι ένας κύκλος έχει κλείσει, καθώς θέλει να κάνει κάτι δικό της.

Η παρουσιάστρια και ο ANT1 βρίσκονται εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις, καθώς το συμβόλαιό της λήγει, με επικρατέστερο σενάριο είναι να μετακομίσει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

ANT1 Φαίη Μαυραγάνη
Η Φαίη Μαυραγάνη, όπως όλα δείχνουν, αποχωρεί από τον ANT1

Η Φαίη Μαυραγάνη, που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο εν λόγω slot με την εκπομπή Στούντιο με θέα, είναι ένα βήμα πριν κλείσει την πόρτα του Αμαρουσίου. Η ίδια έχει κάνει πολλές επαφές με τον ΣΚΑΪ για να πάρει τη θέση του Γιώργου Αυτιά στην πολύ πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

ANT1 Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ANT1

Παραμένοντας, όμως, στον ANT1 αναμένουμε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα. Αν και έχουν ακουστεί πολλά, ο παρουσιαστής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση και συζητούν και για μία βραδινή εκπομπή. Η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει από μέρα σε μέρα βάζοντας μία τελεία στο εν λόγω κεφάλαιο.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ANT1, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ