Τα στοιχεία που έρχονται στα χέρια της Άννας στενεύουν το κάδρο των υπόπτων, μέχρι που αποκαλύπτεται η συγκλονιστική αλήθεια στη σειρά του ANT1 «Οι Παγιδευμένοι».

Ο στενός της φίλος και συνεργάτης της είναι αυτός που σκότωσε την αδερφή της και βύθισε την οικογένειά της στο πένθος. Τώρα, ο Δημήτρης είναι αναγκασμένος να τη συγκρατήσει πριν πάρει εκδίκηση βάφοντας και η ίδια τα χέρια της με αίμα, διαβάζουμε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Από τη Νιόβη Καραπιπέρη

Ένα στοιχείο που βρίσκει η Άννα, τη φέρνει σχεδόν αντιμέτωπη με τον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς. Πλέον, δεν υπάρχουν αμφιβολίες, τα περιθώρια έχουν στενέψει και όλες οι υποψίες επικεντρώνονται σε δύο άτομα. Όμως ποιος από τους δύο σκότωσε τη Μυρτώ; Για την Άννα, το σοκ θα είναι μεγάλο όποιος κι αν αποδειχθεί ένοχος. Παρ’ όλ’ αυτά, είναι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια και, με τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα, θα καταστρώσει ένα σχέδιο για να τον κάνει να φανερωθεί. Ο Άγγελος ξέρει καλύτερα από όλους τις ικανότητές της… Πριν γίνουν συνεργάτες οι δυο τους υπήρξαν συμφοιτητές και κολλητοί φίλοι και παρ’ όλο που γνωρίζει τις μεθόδους της, δεν φαντάζεται ότι αυτή τη φορά βρίσκεται και ο ίδιος στο στόχαστρο.

Έτσι, δεν αργεί να πέσει στην παγίδα. Η αποκάλυψη ότι αυτός, ένας πολύ δικός της άνθρωπος, σκότωσε την αδερφή της, συντρίβει τη Μυρτώ. Ο Άγγελος ήταν ανέκαθεν υπεράνω κάθε υποψίας, ο φίλος στον οποίο εκμυστηρευόταν τα πάντα, και μετατρέπεται μέσα σε λίγες ώρες στον πιο ύπουλο
εχθρό, ικανό να προκαλέσει έναν τρομερό εφιάλτη. Πλέον, για την Άννα δεν υπάρχει επιστροφή. Ορκίζεται να τον σκοτώσει και αυτή τη φορά το εννοεί!

Οι Παγιδευμένοι

Η αποφασιστικότητά της τρομάζει τον Δημήτρη, ο οποίος έχει καταλάβει ότι αυτή η γυναίκα είναι ικανή για πολλά. Προκειμένου να την προστατεύσει, αναγκάζεται να τη ρίξει στη φυλακή και στο μεταξύ ο ίδιος ξεκινά μια αγωνιώδη έρευνα για να συγκεντρώσει στοιχεία. Ξέρει φυσικά ότι κάτι
τέτοιο δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Άγγελος γνωρίζει καλά πώς να καλύπτει τα ίχνη του
κι επιπλέον, μπορεί να στηρίζεται στις πανίσχυρες πλάτες του πατέρα του, ο οποίος έχει
τον τρόπο να τον προστατεύσει. Σε τέτοιες στιγμές, ένας σύμμαχος είναι πάντα απαραίτητος κι ευτυχώς ο Δημήτρης τον βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα με σκοτεινό παρελθόν…

Παντρεύονται για να γλιτώσουν!

Ενώ ο Δημήτρης κάνει ό,τι μπορεί για να συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία που θα
στείλουν τον Άγγελο στη φυλακή και ταυτόχρονα θα απαλλάξουν τον Θοδωρή από τις κατηγορίες, ο Σταύρος συνεχίζει να βάζει εμπόδια στις έρευνες. Ξέροντας καλά ότι αυτός και η Άννα έκλεψαν στοιχεία, προσπαθεί να τους στριμώξει και τα καταφέρνει. Φέρνοντας τον Δημήτρη αντιμέτωπο με ένα τέτοιο ατόπημα, τον αναγκάζει ουσιαστικά να πει ψέματα για να γλιτώσει κι αυτό είναι κάτι που η ηθική του νεαρού εισαγγελέα δεν το επιτρέπει.

Ίσως όμως και να χρειαστεί να το κάνει τώρα που η υπόθεση “καίει” κι ένας νέος μάρτυρας
εμφανίζεται για να δώσει τελείως άλλη τροπή στις έρευνες. Ξέροντας καλά ότι ο πραγματικός ένοχος συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας πιέζουν τον Θοδωρή να μιλήσει και να πει όσα γνωρίζει. Ο μικρός, όμως, φοβάται και κρατά το στόμα του κλειστό κι οι ίδιοι νιώθουν το χρόνο και τον Σταύρο να τους πιέζει.

Για να ξεφύγουν από τον κλοιό που έχει σφίξει γύρω τους, μόνο μία λύση τους απομένει. Μια λύση εξωφρενική, αλλά ταυτόχρονα άκρως αποτελεσματική. Κανείς δεν θα μπορεί να αναγκάσει τον Δημήτρη να καταθέσει εναντίον της Άννας αν οι δυο τους… γίνουν αντρόγυνο!

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ TV που κυκλοφορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ