Οι Πανθέοι, η σειρά εποχής του ΣΚΑΪ, φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού που της έδωσε αξιόλογα νούμερα τηλεθέασης. Ποιες όμως θα είναι οι εξελίξεις απόψε;

Ο Ισίδωρος (Ν. Χατζόπουλος) προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που επέφερε η ανακάλυψη ότι υπάρχει ένα νόθο παιδί στην οικογένεια των Πανθέων.
Ο Ανδρέας (Α. Χειλάκης) θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα της γυναίκας του, Μάρμως (Μ. Κράιλινγκ), με την υπόλοιπη οικογένεια.

Έτσι, θα ζητήσει από τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) να αποτελέσει την πρώτη γέφυρα μεταξύ των Πανθέων και της συζύγου του.

Η κηδεία του Στρατηγού Βλάση (Γ. Κωνσταντίνου) γίνεται με τις τιμές που του αξίζουν. Όλο το Γραμματικό δίνει το παρών αλλά ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει και ένας άντρας που δεν τον ξέρει κανένας.

Η Πέλλα (Ι. Μπαλτσαβιά) θα φύγει από τον Κίτσο και θα ζητήσει τη βοήθεια του Τέλη (Κ. Γαβαλάς). Αυτός θα προσπαθήσει να της βρει πλαστά διαβατήρια για να τη φυγαδεύσει εκτός Ελλάδας. Η Πέλλα αφού του πει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη και για ποιο λόγο την κυνηγάνε θα πάει εκεί που την στέλνει ο Τέλης για να πάρει τα χαρτιά της. Όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει τι την περιμένει, σε εκείνη την κακόφημη περιοχή που θα βρεθεί μόνη της…

Η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έκανε χθες (18 Σεπτεμβρίου) πρεμιέρα με το δεξί καθώς 1.765.587 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για 1’ λεπτό το πρώτο επεισόδιο στο οποίο είδαμε τους ήρωες να ανοίγουν το κεφάλαιο της ζωής τους, να ακροβατούν ανάμεσα στην αγάπη και το πάθος και να μαθαίνουν μυστικά, κρυμμένα για χρόνια στο σκοτάδι.
Η πρεμιέρα της σειράς αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό και ήταν στην πρώτη θέση του slot μετάδοσής της, με ποσοστό 17,0% στο γενικό σύνολο. Στο κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε 15,4%, ενώ στις γυναίκες 45-54 το ποσοστό έφτασε στο 20,0%.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ