Πολλά και διάφορα συμβαίνουν στο τηλεοπτικό σκηνικό, καθώς στήνονται projects τα οποία αναμένεται να βγουν στον τηλεοπτικό αέρα σύντομα. Δύο από αυτά λοιπόν θέλουν την Κατερίνα Στικούδη και την Αθηνά Οικονομάκου ως υποψήφιες παρουσιάστριες.

Η Κατερίνα Στικούδη πραγματοποίησε δοκιμαστικό για το “Black Out” του Alpha, ενώ εκτός από εκείνη ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας αλλά και η Πέννυ Αγοραστού βρέθηκαν να δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους για το εν λόγω tv show, σύμφωνα με την εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σκρομπόλα.

Αθηνά Οικονομάκου

Όπως αναφέρθηκε, ο Μελέτης Ηλίας ήταν εκείνος που αρχικά προοριζόταν για τα ηνία της τηλεπαρουσίασης του “Black Out”, όμως το ότι είναι βασικός πρωταγωνιστής της σειράς “Τα καλύτερά μας χρόνια” της ΕΡΤ δημιούργησε μια εμπλοκή. Το show βγαίνει on air καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Φεβρουάριο.

Παράλληλα, το Open στήνει εκπομπή για τη μεσημεριανή ζώνη 2-4 με την Αθηνά Οικονομάκου να δέχεται πρόταση. Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στο “Mega Καλημέρα”, δεν υπήρξε συμφωνία. Ακόμη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ανάμεσα στους παρουσιαστές για το συγκεκριμένο project, όμως κι η παρουσία γυναίκας είναι κάτι που επιθυμούν στο κανάλι.

Ένα πρόσωπο-έκπληξη για το “Black Out” του Alpha

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ