Μάχη δίχως τέλος μεταξύ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και των Ράδιο Αρβύλα. Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές δεν σκοπεύουν να βρουν άμεσα μία λύση.

Πριν από λίγη ώρα η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα εξέδωσε μία ανακοίνωση και δημοσίευσε και τα emails που έχει ανταλλάξει με το κανάλι, μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Facebook.

Μάχη δίχως τέλος για τους Ράδιο Αρβύλα και τον ΣΚΑΙ – Τα emails που αντάλλαξαν οι δύο πλευρές

Από την μεριά του ο ΣΚΑΙ εξέδωσε μία αυστηρή ανακοίνωση θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και τονίζοντας ότι από τη μεριά τους ήταν τυπικοί στην συμφωνία που είχαν με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ

«Παρακολουθώ στενά την πορεία των τηλεοπτικών πραγμάτων και προσπαθώ να βρω μία λύση προκειμένου να βγούμε στον αέρα με κάπως φυσιολογικές συνθήκες.
Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή, έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο χάρτης, αυτό δεν γίνεται.»

«Κουράστηκα και νιώθω ότι δεν θα αντέξω και τρίτη σεζόν στην οποία το prime time του καναλιού μου αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά προβλήματα.»

«Σε ότι αφορά όμως τα δικά μας προγράμματα, όπως ανέφερα και σε προηγούμενο mail, δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα θέσουμε με ευκολία σε «κίνδυνο» και φθορά.»

«…έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα καλύτερα να αφήσουμε το πρώτο μισό της σεζόν και βλέπουμε από Ιανουάριο…»

«…πιστεύω πως η καλύτερη λύση είναι να βγούμε κανονικά στις περσινές ημέρες και ώρες όταν ξεκινήσει το ΒΒ…»

Ο ΣΚΑΪ σέβεται και τηρεί τις συμφωνίες που υπογράφει με συμβάσεις και για αυτό μέχρι και τον Ιανουάριο 2020 επέδειξε καλοπιστία και ευελιξία καταβάλλοντας μάλιστα στο σύνολό της την αμοιβή της ομάδας των Ράδιο Αρβύλα, παρά την συστηματική τους άρνηση να βγούνε στον αέρα. Όμως όλα έχουν τα όριά τους…
Τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην μακροσκελέστατη επιστολή τους αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ