Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησαν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο σύζυγός της Μίνως Μάτσας για πρώτη φορά και αποκάλυψαν νέα στοιχεία για το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και για τον ερχομό των δύο τους παιδιών.

Το ζευγάρι μίλησε στον αέρα της εκπομπής “Προσωπικά” και στην Έλενα Κατρίτση με άκρως εξομολογητική διάθεση και τόσο ο Μίνως Μάτσας όσο και η γνωστή πολιτικός αναφέρθηκαν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας στον άλλον.

Μίνως Μάτσας

Με αφορμή την αφιέρωση του τραγουδιού “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου” που έκανε ο Μίνως Μάτσας στην σύζυγό του, ένα τραγούδι το οποίο είχε αφιερώσει ο παππούς του στην γιαγιά του όπως αποκάλυψε η Έλενα Κατρίτση, ο γνωστός παραγωγός και συνθέτης μίλησε για τη στιγμή που αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με την Όλγα Κεφαλογιάννη:

Κοίταξε αυτό δεν είναι κάτι που περνά από τη λογική. Εκ των υστέρων όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και να ζήσουμε μαζί, γιατί περάσαμε δυο χρόνια μαζί και θεωρήσαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί. Αυτά τα οποία ανακάλυψα τον καιρό που ήμασταν μαζί είναι αυτά τα οποία εξηγήσαν το πώς ένιωσα όταν βρεθήκαμε μαζί για πρώτη φορά“, επεσήμανε ο Μίνως Μάτσας.

Όλγα Κεφαλογιάννη

Από την άλλη η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε για την δύσκολη περίοδο της προσπάθειάς της να βιώσει τη μητρότητα και για τον καθοριστικό ρόλο του συζύγου της καθ’ όλη τη διάρκεια: “Η συμβολή του Μίνωα ήταν ό,τι πιο καθοριστικό στη ζωή μου. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει ως κεφάλαιο επειδή είχα απογοητευθεί στο παρελθόν. Το θεωρώ τεράστια ευλογία το ότι μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία στη ζωή. Οι γιατροί το είχαν αποκλείσει. Το βρίσκω ακόμα πιο σημαντικό η μητρότητα να έρχεται ως συμπλήρωμα μιας σχέσης και να περάσεις τις αρχές και τα βιώματα της δικής σου οικογένειας. Τα παιδιά μου είναι ό,τι ωραιότερο έχω κάνει στη ζωή μου και θα κάνω.”

Με τη σειρά του ο Μίνως Μάτσας αποκάλυψε ότι ήταν δίπλα στη σύζυγό του καθ’ όλη τη διαδικασία της γέννας και είχε φροντίσει να επενδύσει τη στιγμή με μουσικές του συνθέσεις.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις τους στα βίντεο που ακολουθούν:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ