Με την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων αλλά και την ψηφοφορία του κοινού το Survivor All Star κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ήταν πρώτο στο slot μετάδοσής του στο δυναμικό κοινό, με ποσοστό 20,6%.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι υποψήφιοι που τέθηκαν στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Τίποτα δεν μένει σταθερό στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου καθώς οι νέοι παίκτες που μπήκαν φέρνουν με τα λεγόμενά τους τα πάνω κάτω απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ. Στρατηγικές παικτών αποκαλύπτονται, νέες παρέες δημιουργούνται και νέες κόντρες αναδύονται.

survivor all star

Μπορεί να έχει έρθει η ώρα για το αγώνισμα επάθλου όμως οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στους παλιούς παίκτες και των δύο ομάδων φαντάζουν αγεφύρωτες… Μπορούν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εντάσεις και να αγωνιστούν για αυτό που έχουν πραγματικά ανάγκη;

Η κουβέντα για τα ματσαρίσματα πηγαίνει σε άλλο επίπεδο και όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν λόγο σε αυτό αυτή η πολυφωνία όμως σε ορισμένες περιπτώσεις δεν βγαίνει σε καλό και σίγουρα δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Η ομάδα που απόψε θα γνωρίσει την ήττα στρέφεται ενάντια σε έναν παίκτη της για όσα λέει… Στο Συμβούλιο αποχώρησης μία μπαντάνα πέφτει. Ποια ομάδα θα γυρίσει
στην καλύβα της με ένα άτομο λιγότερο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ