Η «Οδός Ζαρίφη 2» έφερε σήμερα στο προσκήνιο τις συντρόφους πίσω από τα αστέρια, που έκαναν το όνομα Ολυμπιακός συνώνυμο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα κρύβεται μια ικανή γυναίκα. Αυτό το παλιό γνωμικό επιβεβαιώνεται καθημερινά και σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και, φυσικά, αποτελεί μεγάλη αλήθεια για τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές, που συνήθως παντρεύονται σε νεαρή ηλικία εξαιτίας της ζωής που κάνουν, με πολλές μετακινήσεις και απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων και διατροφής, έχουν στο πλευρό τους συζύγους ή συντρόφους που τους στηρίζουν και μοιράζονται τις αγωνίες, τις απογοητεύσεις και, φυσικά, τις μεγάλες επιτυχίες τους.

ολυμπιακός
Η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» παρουσίασε σήμερα ένα αφιέρωμα αποκαλύπτοντας τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Με αυτές τις γυναίκες ασχολήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN, θέλοντας να ρίξουν λίγο φως και στους «βράχους» που στέκονται δίπλα στους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν ανεβάσει από χτες την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Το σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου -μέγας fan της ομάδας του Πειραιά και ο ίδιος-, ο οποίος αποκάλυψε τις σχέσεις ζωής που διατηρούν τα αστέρια του Ολυμπιακού, λέγοντας πως έχουν και αυτές μερίδιο στην επιτυχία τους.

Δείτε εδώ το βίντεο που αποκαλύπτει τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:

Κεντρική φωτό: Instagram/podence

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ