Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε με την κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον Ορφέα Αυγουστίδη που έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό με τον ρόλο του Αστέρη στην επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha «Σασμός». Στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις εξελίξεις στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, το ελληνικό Metoo, αποκάλυψε αν στη θεατρική πορεία του έχει δεχτεί bullying και αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στη σύντροφό του, Γεωργία και τον μονάκριβο γιο τους.

Ορφέας Αυγούστιδης: Ο Σασμός, το bullying που βίωσε στα πρώτα του βήματα στο χώρο και η οικογένειά του

 «Δεν έχω δεχτεί ποτέ bullying από ανθρώπους με εξουσία. Έχω αντιμετωπίσει όμως bullying από συνάδελφο. Έχω βρεθεί πολύ νωρίς στο ξεκίνημά μου, πριν καλά καλά τελειώσω τη σχολή. Έχω συναντήσει συνάδελφο που μου μου έλεγε “έλα τώρα εμείς είμαστε ίσοι;”. 28 χρονών εκείνος εγώ πολύ πιο μικρός. Μου έλεγε: ”έχεις χαρτί;” Γιατί εγώ δεν βλέπω», είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Έχει ερωτευτεί παράφορα στη ζωή του; «Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με τη σύντροφό μου Γεωργία. Κάθε μέρα ακόμα περισσότερο. Γιατί το πλάσμα που έχει έρθει στη ζωή μας τα έχει φωτίσει όλα», απάντησε ο Ορφέας Αύγουστίδης.

Για το χρόνο που περνά με τον μονάκριβο γιο του, Αχιλλέα- Κωνσταντίνο, τόνισε: «Περνάω πολύ χρόνο με το γιο μου. Ειδικά το πρώτο τρίμηνο, ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο παρέα. Δεν δούλευα καθόλου. Μόνο το μπάνιο του χάνω όταν έχω θέατρο. Αλλά το απολαμβάνω τα Δευτερότριτα».

Όσον αφορά τις εξελίξεις στον Σασμό, αποκάλυψε: «Ο Αστέρης δεν θέλει να πει την αλήθεια για το πώς σκοτώθηκε ο Πετρής. Ο Αστέρης έχει πάρει μία απόφαση γιατί έχει πολλές ενοχές. Στην Αργυρώ δεν θα αρέσει η αθώωσή του…Εγώ πιστεύω πώς ότι και αν συμβεί ο Αστέρης και η Αργυρώ με κάποιον τρόπο θα είναι μαζί. Ό,τι και αν συμβεί με κάποιον τρόπο θα υπάρξει κάποια ένωση…»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ