Η Ορθούλα Παπαδάκου αποκάλυψε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ότι εξαιτίας του Survivor έφαγε τόσο ξύλο που χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα μήνα με σπασμένα πλευρά!

«Η προσωπική μας αμοιβή ήταν 17-20 ευρώ τη μέρα. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, κανένας παίκτης δεν γνώριζε τον άλλον. Εγώ έσμιξα από την αρχή με την Ευαγγελία. Όπως προχωρούσε το παιχνίδι, 2-3 φορές ήθελα να φύγω. Πριν τη δεκάδα κάναμε με την Ευαγγελία και άλλον έναν συμπαίκτη μας μία μικρή ομάδα μέσα στην ομάδα. Ήταν στρατηγική για να επιβιώσουμε.

Πριν την τριάδα κάποιος συμπαίκτης μου πήγε να σπάσει τη συμφωνία. Η Ευαγγελία βγήκε νικήτρια, μοιραστήκαμε τα λεφτά και μας κράτησαν 50.000 φόρους από το έπαθλο. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε την ίδια μέρα που το βάλαμε αγγελία», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου για το παιχνίδι επιβίωσης και συνέχισε:

«Η διαφορά με το καινούριο Survivor είναι ότι στο δικό μας ψήφιζαν οι παίκτες. Όταν άρχισε η προβολή στην τηλεόραση εμείς είχαμε γυρίσει από τη Μαλαισία. Ξέραμε στο περίπου τα αποτελέσματα, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Τα λεφτά τα πήραμε αρκετά άμεσα. Δεν υπήρχε ποτέ τσακωμός με την Ευαγγελία, ήταν τίμια και ντόμπρα με τα λεφτά».

Η Ορθούλα Παπαδάκου αποκάλυψε και έναν ξυλοδαρμό που υπέστη λόγω του παιχνιδιού:
«Υπήρχε παράνομο στοίχημα για το έπαθλο. Κάποια στιγμή που βγήκε ένας παίκτης που ήταν φαβορί, έφαγα πάρα πολύ ξύλο, μου έσπασαν τα πλευρά. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Έμεινα έναν μήνα στο νοσοκομείο με πολλά προβλήματα. Θα μπορούσαν να με είχαν σκοτώσει».

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ