Μια στιχομυθία που είχε χθες αφηγήθηκε στον αέρα της «Ελένης» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, κάνοντας όλο το πλατό να… κλάψει από τα γέλια!

Ο Θέμης Γεωργαντάς ήταν σήμερα πιστός στο ραντεβού του με την Ελένη Μενεγάκη, αφού μετά το χθεσινοβραδινό ξενύχτι στα βραβεία MAD VMA, έκανε την υπέρβαση και ήρθε στο πλατό για να δώσει παρασκήνια και παραλειπόμενα της λαμπερής βραδιάς.

Λίγη από τη δόξα του όμως «έκλεψε» ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αφηγήθηκε ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που του συνέβη κατά τη διάρκεια της απονομής -αφού πρώτα παραπονέθηκε για την ώρα που κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή που ήταν αρκετά προχωρημένη. «Έδωσα το προτελευταίο βραβείο. Με φροντίσατε, γιατί ξυπνούσα 4.45 το πρωί», είπε και προχώρησε σε… αποκαλύψεις!

«Είμαι έξω και κάνουν κάτι παιδάκια “Ο…. ο…”. Λέω εγώ “Ουγγαρέζος”. Λένε τα παιδάκια “Να βγάλουμε μια φωτογραφία;”. Ναι, τους λέω κι έρχεται η μαμά και τους λέει “Δεν τον ξέρετε, είναι της δικής μας γενιάς!”».

Όλοι -και η ίδια η Ελένη Μενεγάκη- ξεκαρδίστηκαν στα γέλια και ο Ουγγαρέζος συνέχισε:

δημήτρης ουγγαρέζος
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξέρει να αυτοσαρκάζεται και το απέδειξε και σήμερα με τις ιστορίες που αφηγήθηκε στον αέρα της «Ελένης».

«Μεγαλύτερη ξεφτίλα κι από τότε που… πρώτη μου χρονιά στο MAD, ήταν ένα μαγαζί στο Φάληρο που μαζευόταν όλη η νεολαία, 16άρηδες-17άρηδες. Λέω “δεν μπορεί, θα με γνωρίσουν, είμαι στο MAD τώρα”. Πλασάρομαι και βλέπω ότι τα παιδάκια με κοιτάνε. Παίρνω το κινητό και κάνω πως μιλάω περνώντας από δίπλα τους για να με χαιρετήσουν, λέω δεν μπορεί. Μου κάνει ένα παιδί νόημα και μου λέει “μια τυροκαυτερή κι ένα mix grill”!».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη σημερινή «Ελένη» με τις… εξομολογήσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου:

Photos: Instagram/d_ougarezos

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAD VIDEO MUSIC AWARDS, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ