Παγιδευμένοι: Η υπόθεση της νεκρής νύφης κρύβει κινδύνους για τον Δημήτρη, αφού άγνωστοι απειλούν τη ζωή του…

Άννα και Δημήτρης αναγκάζονται να δουλέψουν μαζί στην υπόθεση της νεκρής νύφης και συνειδητοποιούν ότι τα αισθήματα που είχαν ο ένας για τον άλλο δεν έχουν σβήσει.

Η Χρύσα καταλαβαίνει ότι η αδερφή της δεν τους θέλει πια στη ζωή της, ενώ η Αγγελική φοβάται ότι είναι έγκυος και πολύ γρήγορα οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώνονται! Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι: Η υπόθεση της νεκρής νύφης γίνεται αφορμή για να δουλέψουν η Άννα και ο Δημήτρης ξανά ως αντίπαλοι.

Ύστερα από μια δύσκολη μέρα στην εισαγγελία, η Άννα επιστρέφει στο γραφείο της, όπου η Χρύσα την περιμένει με φαγητό που έχει στείλει η Ειρήνη για την κόρη της.

Προσπαθεί να την αγνοήσει, όμως, όταν εκείνη τη ρωτά με ενδιαφέρον τι έγινε με το διαζύγιό της, δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα της και ξεσπά όλο τον θυμό και την πίκρα της στην αδερφή της.

Κατηγορεί αυτήν και όλη της την οικογένεια για το γεγονός ότι ο γάμος της διαλύθηκε και της ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί τους.

Το ψυγείο της είναι γεμάτο με τα τάπερ που στέλνει εδώ και μέρες η μητέρα της και τα οποία αρνείται ακόμη και να ανοίξει. Είναι πια τελείως μόνη της σε ό,τι έχει συμβεί και προσπαθεί να συμβιβαστεί με τη νέα της ζωή, μακριά από τον Δημήτρη.

Κι ο Δημήτρης από τη μεριά του δεν δείχνει καλύτερα. Το γεγονός ότι η Άννα δεν εμφανίστηκε καν στην εκδίκαση του διαζυγίου τους τον έχει μπερδέψει, αλλά τουλάχιστον έχει τον Ανδρέα για να μοιράζεται τον πόνο του.

Οι δυο τους έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης της νεκρής νύφης κι αρχίζουν ερευνώντας το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της, μέσα στη θάλασσα. Στη συνέχεια, οδηγούνται στον χώρο όπου θα δινόταν η δεξίωση του γάμου κι από τον οποίο εξαφανίστηκε η κοπέλα πριν ακόμη γίνει η τελετή.

Παγιδευμένοι: Δημήτρης ζητά να έρθουν για κατάθεση οι συγγενείς και των δύο οικογενειών

Ο Δημήτρης ζητά να έρθουν για κατάθεση οι συγγενείς και των δύο οικογενειών και επιστρέφει στην εισαγγελία, ενώ ο Ανδρέας τηλεφωνεί στην Άννα και της μιλά για την υπόθεση. Της προτείνει να την αναλάβει, με απώτερο σκοπό να φέρει τους δυο φίλους του ξανά κοντά και η Άννα δεν λέει όχι. Με δεδομένο ότι έτσι κι αλλιώς θα χωρίσουν, δεν υπάρχει πρόβλημα στο να δουλέψουν μαζί, πέρα από το γεγονός ότι για άλλη μια φορά θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα.

Εκείνη είναι αποφασισμένη να μην τον κοντράρει για να μη φορτίσει κι άλλο το κλίμα μεταξύ τους. Συνοδεύει τους γονείς και τον αδερφό της νύφης στο νεκροτομείο, όπου γίνεται η αναγνώριση του πτώματος και οι δικές της τραυματικές αναμνήσεις από τον θάνατο της αδερφής της και του πατέρα της βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και την κάνουν να λυγίσει…

Παγιδευμένοι: Ένας ύποπτος για τον φόνο

Η πρώτη φορά που ο Δημήτρης και η Άννα θα συναντηθούν μετά τις εβδομάδες που έχουν μείνει χωριστά είναι στο τμήμα, για τις καταθέσεις των συγγενών. Εκείνος ξαφνιάζεται που τη βλέπει κι εκείνη του ξεκαθαρίζει πως, μέχρι να βγει το διαζύγιό τους, την οικογένεια θα εκπροσωπεί ο Σωτήρης.

Συντετριμμένοι οι γονείς της νεκρής κοπέλας αποκαλύπτουν ότι ο γάμος έγινε από συνοικέσιο, χωρίς οι δύο νέοι να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους. Αυτό επιβεβαιώνουν και ο γαμπρός με τον πατέρα του, που δηλώνουν παντελή άγνοια για ό,τι συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ κι οδήγησε τη νύφη στο να το σκάσει. Μετά από πίεση, ο πατέρας και ο αδερφός της ομολογούν ότι το κορίτσι είχε σχέση με έναν άλλο νεαρό, τον οποίο προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά της.

Παγιδευμένοι: Ο Ανδρέας προχωρά τις έρευνες για το δολοφόνο της νύφης.

Με τη σκέψη πως ίσως αυτός να είναι ο δολοφόνος, ο Δημήτρης δίνει εντολή για τον εντοπισμό του, ενώ παράλληλα ζητά το βίντεο από τη δεξίωση. Σε αυτό, μεταξύ των καλεσμένων, φαίνεται καθαρά και ο Περικλής, ο πρώην εραστής της Χρύσας, ο οποίος δεν της έχει επιστρέψει ακόμη τα χρήματα που του είχε δώσει για το πλαστό διαβατήριο της Λίνας…

Παγιδευμένοι: Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος!

Στους διαδρόμους της εισαγγελίας, ο Δημήτρης προλαβαίνει την Άννα και τη ρωτά γιατί δεν ήρθε να υπογράψει το διαζύγιο. Εκείνη του απαντά πως ενημέρωσε ότι θα καθυστερούσε, αλλά όταν έφτασε, η δικαστής είχε ήδη φύγει. Η επόμενη ερώτηση είναι γιατί δεν πήγε ποτέ να πάρει τα πράγματά της και η Άννα εξηγεί πως δεν ήθελε να μπει στο σπίτι όσο εκείνος έλειπε, αλλά θα το κάνει πολύ σύντομα.

Λίγο μετά χτυπά το τηλέφωνό της. Η Αγγελική πανικόβλητη της λέει ότι τελευταία νιώθει διαρκώς αδιαθεσίες και ζητά τη βοήθειά της. Αργότερα, στο σπίτι, η Άννα διαβάζει το τεστ εγκυμοσύνης και της λέει γεμάτη χαρά ότι είναι έγκυος. Όμως, η Αγγελική βάζει τα κλάματα. Παρόλο που ήδη ετοιμάζει τον γάμο της με τον Σταύρο, δεν είναι έτοιμη για ένα μωρό και ομολογεί πως φοβάται να γίνει μητέρα.

Παγιδευμένοι: Η Αγγελική μαθαίνει ότι είναι έγκυος και πανικοβάλλεται γιατί δεν νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα.

Το ίδιο βράδυ, η πόρτα του Δημήτρη χτυπά και η γυναίκα του εμφανίζεται μπροστά του για να μαζέψει τα πράγματά της. Με έκπληξη βλέπει τις βαλίτσες να την περιμένουν στην είσοδο και, γεμάτη πίκρα, του λέει: «Μάλλον βιάζεσαι να με βγάλεις από τη ζωή σου. Προφανώς θέλεις να κάνεις χώρο για κάποια άλλη». Ο Δημήτρης τρελαίνεται με αυτά τα λόγια. «Αυτό μην το ξαναπείς. Ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Την πληγή που έχω μέσα μου προσπαθώ να κλείσω. Ούτε στο δωμάτιό μου δεν μπορώ να μπω, γιατί υπάρχει παντού η μυρωδιά σου».

Η Άννα ταράζεται, παίρνει τις βαλίτσες και φεύγει, όμως έξω βρέχει πολύ και δεν περνάει ταξί. Βλέποντάς τη να παλεύει μέσα στο κρύο, ο Δημήτρης κατεβαίνει και της λέει ότι θα την πάει ο ίδιος στο γραφείο. Όταν φτάνουν εκεί, μούσκεμα και οι δύο, της ζητά μια πετσέτα κι αφού σκουπίζεται, την ακουμπάει στα μαλλιά της που στάζουν. Για μια στιγμή, νιώθουν και οι δύο όπως λίγες εβδομάδες πριν, όταν τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να τους χωρίσει, όμως γρήγορα επανέρχονται στην πραγματικότητα.

Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστος καλεί την Άννα και την προειδοποιεί να ότι αν δεν σταματήσουν οι έρευνες για το δολοφόνο, ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός.

Το επόμενο πρωί, κι αφού το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της νύφης έχει απορριφθεί, ο Δημήτρης παίρνει κατάθεση από τον νεαρό φίλο της νύφης. Αυτός παραδέχεται ότι την περίμενε όλο το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο για να την κλέψει και το έριξε στο ποτό, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε. Οι υποψίες επικεντρώνονται στο συγγενικό περιβάλλον της κοπέλας και ο Δημήτρης με τον Αντρέα ξεκινούν να βλέπουν ξανά το βίντεο της δεξίωσης, όταν μπαίνει στο γραφείο του η Άννα και βλέπει τον Περικλή.

Απορεί τι δουλειά είχε αυτός ο απατεώνας στον γάμο κι ενώ ο Δημήτρης δείχνει να προβληματίζεται, δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα. Μια άγνωστη φωνή της λέει: «Πες στον άντρα σου να ισχυριστεί ότι είναι αυτοκτονία και να κλείσει την υπόθεση. Αλλιώς θα κλάψεις στην κηδεία του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ANT1, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ