Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι», ο Δημήτρης ακολουθεί μία ακόμη πληροφορία που θα τον οδηγήσει στο κενό. Απελπισμένος, απελευθερώνει τον Παύλο Μαρίνη και η κατάληξη είναι τραγική…

Από σήμερα, ο χρόνος μετρά αντίστροφα στη σειρά «Παγιδευμένοι», αφού οι απαγωγείς της Δάφνης έχουν δώσει μερικές ώρες προθεσμία στον Δημήτρη προκειμένου να ελευθερώσει τον Παύλο Μαρίνη. Αν δεν το κάνει, τον απειλούν ευθέως ότι θα παραλάβει την αδερφή του νεκρή και τον διαλύουν. Για άλλη μια φορά, οι αυστηρές του αρχές και η ακλόνητη πίστη του στη Δικαιοσύνη έρχονται σε σύγκρουση με τα συναισθήματά του κι αυτό τον συντρίβει.

Η Άννα είναι και πάλι εκεί, για να τον στηρίξει και να τον διαβεβαιώσει ότι θα τα καταφέρουν. Όταν, όμως, τον βλέπει διστακτικό, να αμφιβάλλει για το αν πρέπει να αφήσει τον Μαρίνη να φύγει ή όχι, κάνει ό,τι μπορεί για να τον ταρακουνήσει. «Έλα στα συγκαλά σου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει τώρα είναι η Δάφνη. Θα κάνεις ό,τι χρειάζεται για να την πάρουμε πίσω», του λέει κι εκείνος παραδέχεται ότι έχει ήδη πάρει την απόφασή του.

«Παγιδευμένοι»
«Παγιδευμένοι»: H Άννα προσπαθεί να στηρίξει τον Δημήτρη, ο οποίος είναι έτοιμος να καταρρεύσει μετά την απαγωγή της Δάφνης.

«Δεν βρίσκω τη δύναμη να σε κοιτάξω στα μάτια. Συγγνώμη», της λέει γιατί μόλις λίγο καιρό πριν, η δική της απόφαση να βοηθήσει την ανιψιά της κόντρα στο Νόμο τους είχε οδηγήσει στο χωρισμό. Η Άννα θα προσπεράσει τη συγγνώμη του λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή, το μόνο πράγμα που μετρά είναι η Δάφνη. Πολύ σύντομα, όμως, θα του δώσει την απάντησή της και δεν θα είναι θετική για το μέλλον της σχέσης τους.

Δείτε το sneak preview του σημερινού επεισοδίου (Video: instagram/pagidevmenoi)

Πριν από αυτό, όμως, όλοι οι ήρωες της σειράς θα ζήσουν μια απροσδόκητη τραγωδία. Όταν όλες οι έρευνες και τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους για το πού κρατούν οι απαγωγείς τη μικρή δεν οδηγούν σε κάποιο αποτέλεσμα, ο Μαρίνης αφήνεται ελεύθερος. Για να ξεγελάσουν, όμως, τους ρεπόρτερ, που περιμένουν έξω από την Εισαγγελία, ο Γιώργος προσφέρεται να μεταμφιεστεί σε κρατούμενος και να επιβιβαστεί στο περιπολικό που δήθεν θα τον μεταφέρει στην Ασφάλεια.

«Παγιδευμένοι»: Ο θάνατος του Γιώργου βουλιάζει τον Σταύρο στη θλίψη…

Έτσι, κι ενώ οι μαφιόζοι παραλαμβάνουν τον Μαρίνη, στον οποίο οι αστυνομικοί έχουν τοποθετήσει κοριό, ο Γιώργος πέφτει θύμα μιας ενέδρας θανάτου. Οι μαφιόζοι τον δολοφονούν εν ψυχρώ, ενώ ταυτόχρονα η Άννα δέχεται κλήση για το πού βρίσκεται η Δάφνη. Όμως, κι αυτό είναι άλλο ένα ψέμα των απαγωγέων: στο σημείο που τους υπέδειξαν βρίσκουν τον Μαρίνη νεκρό.

Ο Δημήτρης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, η αδερφή του δεν είναι πουθενά. Ο Γιώργος έχει δολοφονηθεί και ο Σταύρος, ο οποίος τον έστειλε στο θάνατο, κατηγορεί τον εαυτό του και μπαίνει και ο ίδιος σε ένα καταστροφικό μονοπάτι που δεν θα έχει γυρισμό.

Όπως θα δούμε στο επεισόδιο της επόμενης Δευτέρας πια, η Δάφνη θα βρεθεί την τελευταία στιγμή, όμως για κανέναν από τους ήρωες τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ