Παγιδευμένοι: Ενώ ο γάμος τους διαλύεται, εκείνοι έρχονται αντιμέτωποι σε μια νέα υπόθεση δολοφονίας.

Η Άννα μένει πια στο γραφείο της και κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να αθωώσει τους δικούς της. Η Λίνα εμφανίζεται στην εισαγγελία τη μέρα της δίκης και τελικά αφήνεται ελεύθερη. Το ζευγάρι καταθέτει αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Χατζής παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA που αποδεικνύουν ότι ο Ιάσονας είναι γιος του και σύντομα καταλαβαίνει ότι ο νεαρός είναι πολύ πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι φανταζόταν… Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι θα ανατρέψουν πολλά από όσα θεωρούσαμε δεδομένα…

Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πικραμένος από την προδοσία της Άννας, μένει μακριά της.

Τώρα πια που με τον Δημήτρη όλα φαίνεται να έχουν τελειώσει, η Άννα έχει έναν και μόνο στόχο: να πετύχει την αποφυλάκιση των δικών της μέχρι τη δίκη. Και τα καταφέρνει, αφού η Ειρήνη, η Χρύσα κι ο Νίκος αφήνονται ελεύθεροι κι επιστρέφουν στο σπίτι τους, το ίδιο και ο Θοδωρής, η Δανάη και η Νεφέλη. Όσο για τη Λίνα, παραμένει κρυμμένη στο σπίτι του Σπύρου χωρίς καμία επαφή με την οικογένειά της και τις φίλες της.

Ο μόνος που την επισκέπτεται είναι ο Θοδωρής, ο οποίος ξέρει πού κρύβεται η κοπέλα του και δεν πρόκειται να κινήσει τις υποψίες του Δημήτρη. Προσπαθεί να της δώσει κουράγιο και τη συμβουλεύει να κάνει λίγη υπομονή ακόμη μέχρι τη μέρα που θα πρέπει να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Τότε μόνο η Άννα θα την ειδοποιήσει να εμφανιστεί, προκειμένου να γλιτώσει την προφυλάκιση.

Οι ενδιάμεσες μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους και κυρίως για την Άννα και τον Δημήτρη, οι οποίοι μένουν πλέον χώρια. Εκείνη κοιμάται στο γραφείο της, θέλοντας να τον αποφύγει τελείως κι εκείνος, πικραμένος, αδυνατεί να τη συγχωρέσει όσο κι αν προσπαθεί ο Σταύρος να τον μαλακώσει.

Παγιδευμένοι: Ενώ η Αγγελική πηγαίνει να μιλήσει στην Άννα, ο Σταύρος αναλαμβάνει να μαλακώσει τον Δημήτρη, όμως κανείς από τους δύο δεν καταφέρνει πολλά…

Η Αγγελική από την άλλη αναλαμβάνει να μιλήσει στην Άννα με την ελπίδα ότι θα την κάνει να σκεφτεί καλύτερα όσα έγιναν. Την επισκέπτεται στο γραφείο της και της ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά της το προηγούμενο διάστημα, όταν και οι δυο τους δούλευαν στην υπόθεση του Φαίδωνα. «Ήμουν υπερβολική γιατί ήθελα να σε προλάβω πριν κάνεις κάτι παράτυπο», της εξηγεί και η Άννα καταλαβαίνει αμέσως τι εννοεί και χαμογελά.

Οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά και η Αγγελική τη συμβουλεύει να μην ξεσπά τον θυμό της για ό,τι έγινε στον Δημήτρη. «Το θέμα είναι να είσαι εσύ ευτυχισμένη. Να βάλεις τη δική σου ευτυχία πάνω από όλα», της λέει. Όμως, η Άννα μοιάζει να έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ευτυχισμένη δεν θα είναι ποτέ ξανά, ο γάμος της θα τελειώσει.

Παγιδευμένοι: Η Λίνα αθωώνεται

Η μέρα της δίκης έχει φτάσει και η Άννα, με τη βοήθεια του Σπύρου και του Σωτήρη, έχει καταστρώσει την υπερασπιστική της γραμμή για τη Λίνα και όλη της την οικογένεια. Όλοι τώρα περιμένουν να εμφανιστεί η κατηγορούμενη, που παραμένει άφαντη εδώ και μέρες, και όντως η Λίνα, μαζί με τη θεία της, δίνουν το «παρών» στο γραφείο του Σταύρου.

Στο δικαστήριο, η Άννα ισχυρίζεται ότι η Λίνα και όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα όταν χτυπούσαν τον Άκη, ενώ δεν μπορούσαν να ξέρουν ότι τα χτυπήματα που του κατάφερναν θα οδηγούσαν στον θάνατο.

Ο Δημήτρης είναι παρών στην αίθουσα και ακούει την απόφαση που είναι αθωωτική για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της δολοφονίας. Η Άννα ανακουφίζεται και οι δικοί της αγκαλιάζονται γεμάτοι χαρά για την περιπέτεια που αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Γεράσιμος χαμογελά ικανοποιημένος που η νύφη του τα κατάφερε και είναι σίγουρος ότι θα πετύχει και τη δική του αποφυλάκιση.

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης είναι παρών στη δίκη, όπου η Άννα πετυχαίνει την αθώωση της Λίνας και των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Πρώτα, όμως, έχει σειρά κάτι άλλο. Αμέσως μόλις τελειώνουν όλα και οι κατηγορούμενοι επιστρέφουν ελεύθεροι στο σπίτι τους, η Άννα χτυπά την πόρτα στο γραφείο του Δημήτρη και αφήνει στο γραφείο του την αίτηση διαζυγίου. «Είναι καιρός να το τελειώνουμε», του λέει και ύστερα από λίγα λεπτά βγαίνει δακρυσμένη έχοντας πάρει την υπογραφή του.

Παγιδευμένοι: Ο Ιάσονας παραδέχεται ότι αυτός παγίδεψε τον Βερβερίδη!

Ενώ ο γάμος της Άννας και του Δημήτρη οδηγείται στη διάλυση, ο Πάνος Βερβερίδης βρίσκεται στο κελί, προφυλακισμένος για τον φόνο του δημοσιογράφου. Ο Αλέκος, που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, δεν καταφέρνει να κάνει πολλά, καθώς όλα τα στοιχεία δείχνουν την ενοχή του πελάτη του. Ακόμη και ο ίδιος πιστεύει ότι το έκανε, παρόλο που ο Βερβερίδης λέει σε όλους τους τόνους πως είναι αθώος.

Λίγες μέρες αργότερα, η Υβόννη φέρνει στο γραφείο του τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκαναν με τον Ιάσονα. Ο Αλέκος ζητά χρόνο για να ανοίξει μόνος του τον φάκελο και, ταραγμένος, διαβάζει ότι όντως ο νεαρός που εμφανίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες στο γραφείο του είναι γιος του. Λίγο αργότερα, οι δυο τους επισκέπτονται ξανά τον Βερβερίδη και ο Χατζής τον παρακαλεί να του πει την αλήθεια για να μπορέσει να σχεδιάσει την υπερασπιστική του γραμμή και να τον βγάλει από τη φυλακή. Έξαλλος εκείνος επαναλαμβάνει ότι είναι αθώος και απαιτεί να κάνει τη δουλειά για την οποία πληρώνεται αδρά.

Μόλις βγαίνουν έξω, ο Ιάσονας εξηγεί στον πατέρα του ότι δεν ήθελε να βλέπει τον Βερβερίδη να τον πιέζει και να του μιλά υποτιμητικά. «Εγώ το φρόντισα», παραδέχεται. «Αφού είμαστε οικογένεια…» Ο Αλέκος τον κοιτάζει σοκαρισμένος και, επιστρέφοντας στην εταιρεία, του δίνει ένα γραφείο δίπλα του αναγνωρίζοντάς τον ως γνήσιο διάδοχό του.

Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος μένει άναυδος με την ομολογία του Ιάσονα.

Είναι πια η μέρα που Δημήτρης και Άννα θα υπογράψουν το διαζύγιό τους. Εκείνος έχει απομονωθεί για μέρες κάπου στην εξοχή, ενώ εκείνη έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αναλαμβάνοντας όποια υπόθεση βρεθεί στον δρόμο της. Έχει κόψει τις επαφές με τους δικούς της και ξεκαθαρίζει στη Χρύσα, η οποία συνεχίζει να δουλεύει στο γραφείο της, πως δεν θέλει τίποτα πια από αυτούς.

Ο Αντρέας αναλαμβάνει μια νέα υπόθεση, που αφορά την εξαφάνιση μιας νύφης την ημέρα του γάμου της. Η κοπέλα βρίσκεται πνιγμένη στη θάλασσα κι ο εισαγγελέας που θα αναλάβει είναι ο Δημήτρης, ο οποίος επιστρέφει στην Αθήνα πάνω στην ώρα για την υπογραφή του διαζυγίου. Μπαίνοντας στο σπίτι, βλέπει ότι η γυναίκα του δεν έχει μαζέψει τα πράγματά της και, θυμωμένος, τα βάζει ο ίδιος σε βαλίτσες. Η ίδια, μπλεγμένη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού μαζί με τον Σωτήρη, καθυστερεί να φτάσει στην εισαγγελία κι έτσι οι επίσημες υπογραφές του χωρισμού τους αναβάλλονται…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ANT1, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ