Οι «Παγιδευμένοι» σήμερα επιφυλάσσουν μια φοβερή ανατροπή στους fans τους, που θα δουν τον αδέκαστο εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο να συλλαμβάνεται!

Αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που κάνει τους «Παγιδευμένους», τη σειρά του ΑΝΤ1, να ξεχωρίσει, είναι η καταιγιστική πλοκή, που από δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα και συνεχίζει να σε εκπλήσσει από επεισόδιο σε επεισόδιο. Μια τέτοια έκπληξη περιμένει και σήμερα όσους θα περιμένουν μπροστά στην οθόνη τους στις 22.30 για να δουν τη συνέχεια της ιστορίας, με επίκεντρο σε αυτά τα επεισόδια τον θάνατο του Σταύρου.

«Παγιδευμένοι»: Η Αγγελική θα δυσκολευτεί πολύ να συμβιβαστεί με την απώλεια του Σταύρου.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε την κηδεία του αγαπημένου εισαγγελέα Σταύρου Μαυρίδη, ο οποίος τόσο άδοξα έχασε τη ζωή του στα χέρια των μαφιόζων τους οποίους καταδίωκε. Όλοι θα είναι εκεί, φίλοι και συνεργάτες του «ειδώλου», όπως τον αποκαλούσαν οι fans της σειράς, και φυσικά η αγαπημένη του Αγγελική, η οποία περιμένει το παιδί του.

Ο Δημήτρης θα αποχαιρετήσει το φίλο του με δάκρυα στα μάτια μη μπορώντας να πιστέψει το πώς χάθηκε, ενώ ενδόμυχα κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι του συνέβη. Και έχοντας δώσει όρκο να φέρει αυτούς που τον σκότωσαν στη δικαιοσύνη, θα πέσει στην παγίδα που του στήνει ο Ιάσονας και θα δεχθεί την πρόταση του Χατζή να τον φέρει σε επαφή με τον πελάτη του, ο οποίος έχει πληροφορίες για τους ενόχους.

παγιδευμένοι
«Παγιδευμένοι»: Ο Δημήτρης πέφτει στην παγίδα που του στήνει ο Ιάσονας και βρίσκεται στη φυλακή.

Ο Δημήτρης θα πάει στο σπίτι του Χατζή για την προκαθορισμένη συνάντηση και θα δώσει στον Ιάσονα αυτό ακριβώς που θέλει. Ο «γιος» του Αλέκου φυτεύει ενοχοποιητικά στοιχεία στο κινητό του εισαγγελέα και αμέσως μετά την κηδεία, ο Καρέλης καλεί τον υφιστάμενό του στο γραφείο και του ανακοινώνει ότι συλλαμβάνεται.

Η είδηση πέφτει σαν κεραυνός σε όλους και ειδικά στην Άννα, η οποία πρέπει τώρα να στηρίξει τον άνδρα της και να βρει έναν τρόπο να τον απαλλάξει από τις κατηγορίες για ανάμειξη σε παράνομες δραστηριότητες χωρίς καλά-καλά να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Και στο μεταξύ, τα «χτυπήματα» έρχονται απανωτά: αποδείξεις για κρυφές συναλλαγές, διακινήσεις μεγάλων ποσών και -το αποκορύφωμα- ένα αρχαίο αντικείμενο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι τους, ωθούν τον ανακριτή να διατάξει την προφυλάκιση του εισαγγελέα.

«Παγιδευμένοι»: Η Άννα σοκάρεται από τη σύλληψη του Δημήτρη, αλλά πρέπει να σταθεί γρήγορα στα πόδια της και να τον βοηθήσει να καθαρίσει το όνομά του.

Το σχέδιο του Ιάσονα λειτουργεί στην εντέλεια. Το μόνο πρόβλημα… είναι ο Αλέκος, ο οποίος συνειδητοποιεί ξαφνικά όσα έχει κάνει ο γιος του πίσω από την πλάτη του και τρομοκρατείται. Αρχίζει να ψάχνει τις κινήσεις του και το παρελθόν του και γρήγορα ανακαλύπτει ότι όσα του έχει πει ο μικρός μέχρι τώρα είναι ένα τεράστιο ψέμα: η μητέρα του ζει και βρίσκεται σε έναν οίκο ευγηρίας καθώς πάσχει από Alzheimer, ενώ ο αδερφός του έχει πεθάνει. Και το θέμα είναι… ποιος τον σκότωσε;

«Παγιδευμένοι»: Ο Ιάσονας αποδεικνύεται επικίνδυνος και ο Αλέκος, έντρομος, ζητά από την Άννα να συνεργαστούν για να τον ξεμπροστιάσουν.

Ο Αλέκος πια είναι σίγουρος πως ο άνθρωπος που έβαλε στο σπίτι και στην εταιρία του είναι επικίνδυνος. Και η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να τον βγάλει από τη μέση είναι η Άννα. Σε αυτή στρέφεται παρακαλώντας την ουσιαστικά να συνεργαστούν για να τον ξεσκεπάσουν, με «όπλο» ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποδειχθεί η αθωότητα του Δημήτρη.

«Παγιδευμένοι»: Η πρόταση του Αλέκου στην Άννα να συνεργαστούν θα ανατρέψει τα πάντα.

Κι εκείνη, παρόλο που συνεχίζει να μην τον εμπιστεύεται, βλέπει το φόβο στα μάτια του και λέει το «ναι», γεγονός που θα ανατρέψει όσα ξέραμε μέχρι τώρα για τη σειρά και αυτούς τους δύο ήρωες, οι οποίοι θα γίνουν σύντομα από ορκισμένοι εχθροί, αχώριστοι σύμμαχοι, αναπτύσσοντας μια υπέροχη σχέση πατέρα και κόρης…

Δείτε το τρέιλερ που μας προετοιμάζει για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των «Παγιδευμένων», οι οποίοι προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.30, στον ΑΝΤ1:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ