Η σύλληψη του Ιάσονα απλώς αποκαλύπτει ένα ακόμη μέρος του σχεδίου του και ανατρέπει τα πάντα, όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι».

Το τελευταίο πλάνο στο χθεσινό επεισόδιο της αστυνομικής σειράς του ΑΝΤ1 ήταν η απόλυτη δικαίωση για όλους τους fans: ο Δημήτρης αθωώνεται πανηγυρικά από όλες τις κατηγορίες και αγκαλιάζει ευτυχισμένος την Άννα, ενώ ο Ιάσονας τους κοιτάζει από το βάθος της δικαστικής αίθουσας, έχοντας ήδη τις χειροπέδες περασμένες στα χέρια.

Παγιδευμένοι
«Παγιδευμένοι»: Ο Ιάσονας συλλαμβάνεται αμέσως μόλις τελειώνει η δίκη του Δημήτρη, όμως δεν σκοπέυει να μείνει για πολύ στη φυλακή.

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή τη σειρά, όμως, οι χαρές δεν κρατάνε για πολύ. Κι από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου κιόλας φάνηκε ότι ο ψυχοπαθής δήθεν γιος του Αλέκου Χατζή έχει το δικό του σχέδιο για να ανατρέψει την κατάσταση. Και προειδοποιεί την Άννα λίγο πριν μεταφερθεί στο κελί πως έκαναν λάθος.

«Παγιδευμένοι»: Με όπλο την παλιά υπόθεση του Παναγιώτη Βερβερίδη και τα στοιχεία που έχει φροντίσει να στρέψει εναντίον του, ο Ιάσονας καταφέρνει να βάλει τον Αλέκο στη φυλακή.

Ο κάλυκας που βάζει στο χέρι της είναι εκείνος που είχε κρύψει ο Αλέκος όταν ήθελε να κατηγορήσει τον Δήμητρη για το φόνο του Παναγιώτη. Και σκοπός του να κατηγορήσει τον πατέρα του για όλα όσα οργάνωσε εκείνος. Όμως πλέον δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Γιατί η Άννα και ο Δημήτρης είναι σύμμαχοί του και θα κάνουν τα πάντα για να φανερώσουν την αλήθεια.

Για την ώρα, βέβαια, θα δούμε πως μετά την κατάθεση του Ιάσονα, ο οποίος κατονομάζει τον Αλέκο ως ενορχηστρωτή της παγίδας που στήθηκε εναντίον του Δημήτρη -οι φανατικοί της σειράς θα θυμούνται βέβαια ότι το ίδιο ακριβώς είχε προσπαθήσει να κάνει στον α΄ κύκλο της σειράς ο πραγματικός αλλά εξίσου ψυχοπαθής γιος του, ο Άγγελος. Και τότε, όπως και τώρα, η αλήθεια θα λάμψει. Απλώς θα χρειαστούν ακόμη μερικά επεισόδια…

«Παγιδευμένοι»: Δημήτρης, Ανδρέας, Άννα και Αγγελική καταστρώνουν ένα σχέδιο για να εξαρθρώσουν τη σπείρα των αρχαιοκάπηλων.

Όσο, λοιπόν, ο Αλέκος μένει κλεισμένος στο κελί, και μάλιστα δίπλα στον Ιάσονα, ο οποίος τον προκαλεί συνεχώς με τη συμπεριφορά του, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα, την Άννα και την Αγγελική ασχολούνται με το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τη σπείρα που βρίσκεται από πίσω. Ένα σχέδιο που περιλαμβάνει να παραστήσουν οι ίδιοι τους εκδρομείς και να νοικιάσουν ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για τη λαθραία μεταφορά των αρχαίων αντικειμένων. Αυτά, όμως, θα τα δούμε την άλλη εβδομάδα.

Η μίνι-απόδραση του Δημήτρη και της Άννας γυρίστηκε μόλις χθες, με τους συντελεστές της σειράς να ανεβάζουν φωτογραφίες και σύντομα βίντεο στο Instagram, από το πανέμορφο τοπίο που, όπως φαίνεται, βρίσκεται μόλις μια ανάσα από την Αθήνα. Οι σκηνές γυρίστηκαν στη Λίμνη του Μαραθώνα, εκεί που το ζευγάρι θα περάσει μερικές πολύ όμορφες στιγμές -τις τελευταίες πριν έρθει η μεγάλη φουρτούνα, η οποία θα μας οδηγήσει στο φινάλε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ