Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι», ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον άνθρωπο που θα του πάρει τη ζωή…

Στο επεισόδιο της σειράς θρίλερ του ΑΝΤ1 που παρακολουθήσαμε χθες, είδαμε τον Δημήτρη και την Άννα να αγκαλιάζονται ευτυχισμένοι στο τέλος, σίγουροι ότι η τελευταία τους περιπέτεια ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Δημήτρης δικαιώθηκε, η παγίδα για τον Ιάσονα έχει ήδη στηθεί και είναι θέμα χρόνου να τον συλλάβουν και οι ίδιοι θα πάνε επιτέλους την εκδρομή που σχεδίαζαν για να περάσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μόνοι.

«Παγιδευμένοι»: Η επιχείρηση που έστησαν Δημήτρης και Ανδρέας για να εξαρθρώσουν τη σπείρα αρχαιοκάπηλων στέφεται από επιτυχία, όμως η χαρά της τετράδας δεν θα κρατήσει πολύ…

Η πραγματικότητα τους διαψεύδει για άλλη μια φορά και μάλιστα με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο Δημήτρης, βλέπετε, θεωρεί πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεται ο Ιάσονας είναι ο νέος εισαγγελέας ο οποίος είχε αναλάβει και τη δική του υπόθεση στέλνοντάς τον στη φυλακή. Γι’ αυτό του πρότεινε να δουλέψουν μαζί, ακόμη και να μοιράζονται το γραφείο του, προκειμένου να τον έχει από κοντά. Κάνει όμως λάθος.

«Παγιδευμένοι»: Ο Δημήτρης θεωρεί ότι ο νέος εισαγγελέας είναι ο συνεργάτης του Ιάσονα και παρακολουθεί κάθε του κίνηση, κάνει όμως λάθος…

Ο άνθρωπος πίσω από τη σκευωρία που στήθηκε εναντίον του και αυτός ο οποίος, τελικά, θα στρέψει το όπλο του εναντίον του αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση είναι υπεράνω κάθε υποψίας και αποκαλύπτεται στις τελευταίες σκηνές του επεισοδίου. Τότε που και ο ίδιος ο Δημήτρης θα ανακαλύψει την αλήθεια μετά από ένα τηλεφώνημα. Ένα τηλεφώνημα από τον διευθυντή των φυλακών, ο οποίος τον ενημερώνει για τους δύο επισκέπτες που δέχεται τακτικά ο επιχειρηματίας Βερβερίδης -ο ένας είναι ο Ιάσονας και ο άλλος… μπαίνει στο αυτοκίνητο δίπλα στον Δημήτρη και τον σημαδεύει με το όπλο του.

«Παγιδευμένοι»: Ο άνθρωπος με τον οποίο συνεργάζεται όλον αυτόν τον καιρό ο Ιάσονας είναι υπεράνω υποψίας και αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα, δολοφονώντας τον Δημήτρη.

Την ίδια στιγμή, στο σχολείο της Λίνας και της Δανάης ξεσπά πυρκαγιά και καθώς οι καπνοί σκεπάζουν τις αίθουσες, τα παιδιά βγαίνουν πανικόβλητα έξω. Μέσα στον πανικό, η Δανάη χάνει τη Λίνα και δεν καταφέρνει να τη βρει. Η μικρή έχει ήδη πέσει στα χέρια του Κώστα, ο οποίος τη βάζει στο αυτοκίνητό του και την οδηγεί σε μια ερημική τοποθεσία για να τη σκοτώσει. Στην πραγματικότητα, όμως, η Λίνα είναι αυτή που θα τον τραυματίσει σοβαρά και για άλλη μια φορά θα καλέσει την Άννα για βοήθεια.

Παγιδευμένοι
«Παγιδευμένοι»: Καταλύτης για τις εξελίξεις που έρχονται και ο Κώστας, ο οποίος θα αρπάξει τη Λίνα με σκοπό να τη σκοτώσει. Πάνω στην πάλη, όμως, θα χάσει τον έλεγχο…

Κάπως έτσι φτάνουμε στη μέρα μηδέν, στις σκηνές με τις οποίες ολοκληρώθηκε πέρσι ο πρώτος κύκλος των «Παγιδευμένων». Η Άννα κρύβει το ματωμένο μαχαίρι και αποφασίζει να πάρει πάνω της το φόνο του Κώστα για να γλιτώσει η ανιψιά της, όμως δεν ξέρει ότι ο Ανδρέας έχει ήδη βρει το πτώμα του Δημήτρη πεταμένο σε ένα κάδο και όλα τα στοιχεία δείχνουν εκείνη ως υπαίτια για το φόνο!

«Παγιδευμένοι»: Σύντομα θα δούμε ξανά τις σκηνές με τις οποίες είχε κλείσει ο α΄ κύκλος της σειράς, με την Άννα να συλλαμβάνεται και να ανακρίνεται για το φόνο του Δημήτρη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ