Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σταματά την Άννα πριν φυγαδεύσει τη Λίνα στο εξωτερικό κι ο γάμος τους τελειώνει.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι, Χατζής εκβιάζει την Άννα και στέλνει το βίντεο με τον φόνο του Άκη στον Δημήτρη, ο οποίος βασανίζεται για το πώς θα πει στη γυναίκα του ότι η Λίνα πρέπει να συλληφθεί. Όταν αντιλαμβάνεται ότι εκείνη το ήξερε εδώ και μέρες αλλά του έκρυβε την αλήθεια, η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους ξεκινά…

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σταματά την Άννα πριν φυγαδεύσει τη Λίνα στο εξωτερικό κι ο γάμος τους τελειώνει.
Παγιδευμένοι: Δύσκολες ώρες θα περάσουν Δημήτρης και Άννα όταν εκείνος αντιληφθεί τα ψέματά της.

Μόλις ο Θοδωρής συνειδητοποιεί ότι ο Αλέκος και ο Μίλτος έχουν στα χέρια τους βίντεο από εκείνο το απόγευμα που δολοφονήθηκε ο Άκης, του κόβονται τα πόδια. Σπεύδει να ενημερώσει την Άννα, η οποία ήδη νιώθει τρομερές τύψεις απέναντι στον Δημήτρη επειδή του κρύβει την αλήθεια. Το μήνυμα που της στέλνει ο Χατζής καλώντας την την επόμενη μέρα στο γραφείο του για να μιλήσουν κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Εμφανώς ταραγμένη, ζητά από τον Δημήτρη να επιστρέψουν στο σπίτι τους κι έτσι η εκδρομή τους λήγει άδοξα και με εκείνον γεμάτο ερωτηματικά. Κι ο ίδιος θέλει να διαπιστώσει ποιος του έστειλε το μήνυμα που έλεγε πως τον φόνο τον έκανε η Λίνα και –κυρίως– αν αυτό είναι αλήθεια, γι’ αυτό κι έχει ζητήσει από τον Σταύρο και τον Αντρέα να ξεκινήσουν έρευνα. Γνωρίζουν ήδη ότι ο Αλέκος ήταν στη χωματερή όπου βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού, όμως δεν φαντάζονται ότι εκείνος οδηγεί τις εξελίξεις.

Παγιδευμένοι: Ο Χατζής καλεί την Άννα στο γραφείο του και την εκβιάζει ανοιχτά.

Την επόμενη μέρα, όταν η Άννα πηγαίνει να τον συναντήσει, ο Χατζής κάνει άλλη μια επίδειξη ισχύος. Της λέει ότι έχει στοιχεία για να καταδικάσει την ανιψιά της και την απειλεί πως θα τα στείλει στον Δημήτρη, διαλύοντας τον γάμο τους. Σε αντάλλαγμα, της ζητά να σκοτώσει κάποιον για χάρη του και, όταν εκείνη αρνείται, πατάει το κουμπί που στέλνει το βίντεο του φόνου στο κινητό του Δημήτρη.

Όλα έχουν τελειώσει και η Άννα το ξέρει καλά και ξεσπά συντετριμμένη. «Τι θέλεις πια από μένα; Δεν σου έχω κάνει τίποτα, γιατί με κυνηγάς; Αν σκοτώσω ποτέ άνθρωπο, αυτός θα είσαι εσύ!» του φωνάζει και φεύγει με μόνη σκέψη να περισώσει ό,τι μπορεί. Όμως, η Λίνα, πνιγμένη από τις τύψεις, έχει ήδη πάρει την απόφαση να ομολογήσει το έγκλημά της.

Παγιδευμένοι: Η Λίνα παίρνει τη δύσκολη απόφαση να παραδοθεί και η Χρύσα τραυματίζεται προσπαθώντας να τη σταματήσει.

Φεύγει χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν και φτάνει έξω από το αστυνομικό τμήμα, έτοιμη να τα πει όλα. Οι γονείς της όμως δεν θα αργήσουν να καταλάβουν τι σκοπεύει να κάνει και τρέχουν πίσω της. Πάνω στη βιασύνη της, η Χρύσα περνά απρόσεκτα τον δρόμο και πέφτει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου. Μεταφέρεται αμέσως στο νοσοκομείο και ο Θοδωρής επιστρατεύεται για να προλάβει τη Λίνα πριν ομολογήσει. Τα καταφέρνει, της λέει ότι θα είναι πάντα δίπλα της και της αλλάζει γνώμη κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή…

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής εξασφαλίζει στην Άννα το πλαστό διαβατήριο για να το σκάσει η Λίνα στο εξωτερικό.

Γνωρίζοντας ότι ο Δημήτρης έχει ήδη λάβει το βίντεο που του έστειλε ο Χατζής και σίγουρη για την αντίδρασή του, η Άννα συνειδητοποιεί ότι δεν πρέπει να χάσει χρόνο. Επισκέπτεται κρυφά τον Θοδωρή και του ζητά να βρει άμεσα ένα πλαστό διαβατήριο για να φύγει η Λίνα στο εξωτερικό.

Ο Δημήτρης τη βλέπει να βγαίνει από το μαγαζί του παππού του και προβληματίζεται. Όμως, το πραγματικό του πρόβλημα είναι άλλο: πώς θα πει στη γυναίκα του ότι αυτή που σκότωσε τον Άκη ήταν η Λίνα και πως η μικρή της ανιψιά θα δικαστεί για φόνο. Έχει ήδη ζητήσει από τον Σταύρο περιθώριο μίας μέρας για να ανακοινώσει στην οικογένεια την αλήθεια και να τους δώσει χρόνο να το συνειδητοποιήσουν και να αποχαιρετιστούν.

Όταν, όμως, ξεκινά να τα πει όλα στην Άννα, καταλαβαίνει ότι εκείνη ήδη ξέρει τα πάντα. Σοκαρισμένος, αντιλαμβάνεται πως η γυναίκα του του είπε και πάλι ψέματα και αυτή τη φορά δεν μπορεί να το χωνέψει. «Νόμιζα πως είχες αλλάξει», της λέει πικραμένος κι η Άννα διαλύεται.

«Έχω αλλάξει!» του φωνάζει. «Προσπαθώ τόσο πολύ, αλλά η ζωή δεν με αφήνει! Η οικογένειά μου έχει χάσει τόσο πολλά, δεν αντέχει να χάσει και τη Λίνα. Αν μου το είχαν πει νωρίτερα, θα τους είχα βοηθήσει. Τώρα, όμως, δεν μπορώ να την αφήσω να πάει φυλακή». Ό,τι κι αν λέει, όμως, είναι πια αργά…

Παγιδευμένοι
Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης πικραίνεται από τα ψέματα της Άννας και ενημερώνει τον Σταύρο για την ενοχή της Λίνας.

Ο Δημήτρης έχει ήδη ειδοποιήσει τον Σταύρο και τον Αντρέα, και η Άννα τού λέει απογοητευμένη: «Εντάξει. Όλα θα γίνουν όπως τα θες εσύ, σύμφωνα με τις δικές σου αρχές. Θα φέρω εγώ η ίδια τη Λίνα αύριο στην ασφάλεια». Φεύγει, πηγαίνει στο πατρικό της με το ψεύτικο διαβατήριο που της έδωσε ο Θοδωρής και λέει στη μικρή να μαζέψει τα πράγματά της.

Όλη η οικογένεια τρέχει στο αεροδρόμιο, με σκοπό να προλάβουν να τη φυγαδεύσουν πριν συλληφθεί. Όμως, ο Δημήτρης έχει καταλάβει τα πάντα και πηγαίνει στο αεροδρόμιο μαζί με τον Αντρέα. Μαζί με τη σύλληψη της Λίνας, γράφει και τον επίλογο του γάμου τους…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ANT1

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ