Οι «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 μπαίνουν σιγά-σιγά στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε και ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο φόβο του, το χαμό των δικών του ανθρώπων.

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι» άφησε τους τηλεθεατές σοκαρισμένους. Το κομμένο χέρι, που βρέθηκε στη βιτρίνα ενός ενεχυροδανειστηρίου παρέπεμπε στον αγαπημένο όλων εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη, που εδώ και μερικά επεισόδια βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων μαφιόζων.

Το σημείωμα, δε, που ήταν καρφωμένο επάνω άφηνε να εννοηθεί πως αυτή ήταν μόνο η αρχή: «Ένας-ένας όλοι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι», ανέφερε και, όπως θα δούμε σήμερα, ο Δημήτρης, που θα κληθεί να δει από κοντά του μακάβριο «εύρημα», θα αναγνωρίσει την πένα που είχε χαρίσει στον Σταύρο η αδερφή του, η Κατερίνα και θα μπει στο νόημα…

«Παγιδευμένοι»: Ο Δημήτρης… παίρνει το μήνυμα από το σημείωμα που είναι καρφωμένο στο κομμένο χέρι, το οποίο πιθανότατα ανήκει στον Σταύρο.

Για την ώρα, βέβαια, τόσο ο ίδιος όσο και ο Ανδρέας, ο οποίος αναλαμβάνει τις έρευνες, δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι το χέρι όντως ανήκει στον Σταύρο και η σήμανση χρειάζεται δείγμα DNA για να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Μέχρι, λοιπόν, να βεβαιωθούν για το τι ακριβώς έχει συμβεί, προτιμούν να μην πουν τίποτα ούτε στην Άννα και, φυσικά, ούτε στην Αγγελική, η οποία συνεχίζει να ανησυχεί για τον αγαπημένο της, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την ίδια στιγμή, η επιστροφή του προέδρου της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών Αντώνη Καρέλλη, ο οποίος τοποθετείται στη θέση του Αρχι-εισαγγελέα, αντικαθιστώντας τον Σταύρο, ο οποίος είχε ήδη υποβάλλει την παραίτησή του, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια.

«Παγιδευμένοι»: Ο Ανδρέας αναλαμβάνει τις έρευνες, όμως χρειάζεται δείγμα DNA για να επιβεβαιώσει το αν το χέρι που βρέθηκε ανήκει όντως στον Σταύρο.

Η Άννα, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Αλεξάνδρας, η οποία συλλαμβάνεται για το φόνο του Γκρεγκόρ και ομολογεί, φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί και ο δικός της ρόλος στη συγκάλυψη του εγκλήματος. Η ίδια η Αλεξάνδρα ορκίζεται ότι θα την προστατέψει, όμως ο πανικός του Νίκου αποδεικνύεται ο χειρότερος σύμβουλος.

παγιδευμένοι
«Παγιδευμένοι»: Η Άννα θα υπερασπιστεί την Αλεξάνδρα, η οποία αναγκάζεται να ομολογήσει το φόνο του Γκρεγκόρ.

Η Λίνα ακούει τον πατέρα της να μιλάει στο τηλέφωνο με την Άννα και αντιλαμβάνεται ότι κάτι πολύ κακό έχει συμβεί… Και βέβαια, θα προσπαθήσει να μάθει τι ακριβώς είναι αυτό, χωρίς να φαντάζεται ότι θα φέρει στην επιφάνεια το πιο επικίνδυνο μυστικό, που απειλεί τις ζωές όλων.

Η ίδια η Άννα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Ιάσονα, ο οποίος έχει βάλει ένα νέο στόχο: να στείλει τον Δημήτρη στη φυλακή, ώστε να έχει ελεύθερο το έδαφος να την κατακτήσει. Την προσεγγίζει, της ζητά να βγουν οι δυο τους για φαγητό κι εκείνη, έχοντας κατά νου να τον χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί τον Χατζή, δέχεται την πρότασή του χωρίς φυσικά να το πει στον Δημήτρη, ο οποίος τον θεωρεί πολύ επικίνδυνο…

Δείτε το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο των «Παγιδευμένων», που προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22.30, στον ΑΝΤ1:

Instagram/pagidevmenoi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ