Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Κώστα Πηλαδάκη. Σήμερα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε για αυτό στην κάμερα του «Πρωινού».

Το αεροδρόμιο είναι το σωστό μέρος για να πετύχεις κάποιον επώνυμο που έρχεται ή φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι ή απόδραση αναψυχής.

Εκεί πέτυχε σήμερα ο… δαιμόνιος ρεπόρτερ του «Πρωινού» Γρηγόρης Μπάκας τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, λίγες μόλις μέρες αφού έγινε γνωστός ο χωρισμός της από τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο ήταν αρκετά χρόνια μαζί.

ναυσικά παναγιωτακοπούλου
Κώστας Πηλαδάκης και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν αρκετά χρόνια μαζί, όμως η σχέση τους έφτασε πρόσφατα στο τέλος. (Photo: Papadakis Press)

Η ίδια βέβαια, βλέποντας την κάμερα δεν έδειξε έτοιμη να κάνει δηλώσεις, ενώ απαντώντας στο σχόλιο ότι δείχνει ανανεωμένη, είπε: «Όλα καλά! Ανανεωμένη δεν θα έλεγα πως είμαι».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το χωρισμό της ξεκαθάρισε: «Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό. Όταν θα είμαι έτοιμη, φυσικά θα σας μιλήσω. Το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά δεν είναι ώρα τώρα. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα», είπε κι αποχώρησε στέλνοντας φιλιά!

Δείτε τις δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού»:

Κεντρική φωτό: Instagram/nafsika_pan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ