Στο «Πάμε Δανάη!» και στον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και απάντησε για τη συνεργασία του με την Ιωάννα Μαλέσκου, τη Μπέττυ Μαγγίρα και τη Ναταλία Γερμανού.

Για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του, το τι σημαίνει έρωτας αλλά και τη ζωή μετά τον ερχομό του παιδιού τους, μίλησε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στον Γιώργο Κρικοριάν.

Αναφέρθηκε, όμως, και στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει επαγγελματικά, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Είπε δε πως «Την τηλεόραση πάντα την αντιμετώπιζα με λιγότερο άγχος από τις επιχειρήσεις που είχα. Ίσως επειδή είχα στο μυαλό μου ότι κάνω κι άλλα πράγματα».

Σημείωσε δε: «Φέτος έμεινα εκτός τηλεόρασης ενώ δεν θα ήθελα», ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, που αφορά ένα ζωντανό παιχνίδι ερωτήσεων στο TikTok. «Ήθελα να κάνω ένα παιχνίδι, αλλά στην τηλεόραση δεν μου έδιναν. Περνούσα δοκιμαστικά, μου έλεγαν ότι είμαι πολύ καλός, αλλά δεν με έπαιρναν!».

Παναγιώτης Χατζηδάκης
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παραδέχθηκε ότι θα ήθελε φέτος να βρίσκεται στην τηλεόραση.
(Photo: instagram/panagiotis_hatzidakis)

Στη συνέχεια, αναφέρεθηκε στα «χαστούκια» που, όπως είπε, έχει φάει στη διάρκεια της καριέρας του. Το μεγαλύτερο από αυτά; «Απολύθηκα από την εταιρία που ίδρυσα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να φας μεγαλύτερο χαστούκι από αυτό».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κρικοριάν του έδειξε τις φωτογραφίες της Μπέττυς Μαγγίρα, της Ναταλίας Γερμανού και της Ιωάννας Μαλέσκου και του ζήτησε να διαλέξει μία από τις τρεις για να συνεργαστεί ξανά. «Δεν θα συνεργαζόμουν με την Ιωάννα γιατί πιστεύω ότι ούτε εκείνη θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί μου».

Η συνεργασία του Παναγιώτη Χατζηδάκη με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love it» του ΣΚΑΪ «δεν πήγε», όπως λέει ο ίδιος.

Στη συνέχεια, όμως, έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Δεν το λέω επειδή υπάρχει κάτι. Πραγματικά δεν τρέχει τίποτα μεταξύ μας, μια χαρά θα μιλούσαμε. Δεν θα το έκανα γιατί το κάναμε και δεν πήγε, οπότε γιατί να ξαναβάλουμε τους εαυτούς μας σε μια τέτοια διαδικασία;»

Ανάμεσα στις άλλες δύο; «Και με τις δύο είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία και την αναζητώ και με τις δύο. Θα το ξανάκανα με πολύ μεγάλη χαρά».

Δείτε εδώ το βίντεο με τη συνέντευξη του Παναγιώτη Χατζηδάκη στο «Πάμε Δανάη!»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ