Η είδηση του θανάτου του δις αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Τη στιγμή που μετέδωσαν τη δυσάρεστη είδηση ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης στην εκπομπή του Οpen «Ωρα Ελλάδος» η συγκίνηση ήταν έκδηλη. Όταν ο Παναγιώτης Στάθης κλήθηκε να διαβάσει το τελευταίο μήνυμα του Αλέξανδρου, ξέσπασε σε λυγμούς. α. «Δεν μπορώ ρε παιδιά… Sorry αλλά δεν μπορώ», είπε ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια. «Δώσε μου να το τελειώσω», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης μέχρι να ηρεμήσει.

Πανελλήνια συγκίνηση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης στο Tae Kwon Do, Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή, έπειτα από γενναία και άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο Αλέξανδρος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Παρασκευής, σε ηλικία 43 ετών, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης πάλευε με μία μορφή σπάνιου καρκίνου- το καρκίνωμα nut- επί δύο χρόνια και τελικά έφυγε «για κάπου καλύτερα ή για το πουθενά», όπως έγραψε ο ίδιος στην τελευταία συγκλονιστική ανάρτησή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ