Στο «Πάμε Δανάη!» και στον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε σήμερα ο Πάνος Καλίδης, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή και… διαλέγοντας μεταξύ «Survivor» και «Ι’m a celebrity get me out of here».

Ο Πάνος Καλλίδης είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, με αρκετά χρόνια καριέρας στο τραγούδι. Σήμερα, όμως, αποκάλυψε την άλλη πλευρά του, αυτήν που δεν είδαμε ούτε μέσα από τη συμμετοχή του στα δύο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το «Survivor» και το «I’m a reality get me out of here».

Εκεί, ο Καλλίδης είχε δείξει εξαιρετική δύναμη και αγωνιστικότητα, ενώ κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση των συμπαικτών του με τη δίκαιη και ομαδική του συμπεριφορά. Σήμερα, απέναντι στον Γιώργο Κρικιριάν, όταν κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στα δύο απάντησε: «Αντιμετώπισα περισσότερες δυσκολίες σχετικά με τα αγωνίσματα στο “I’m a celebrity” ενώ με τη διαβίωση αντιμετώπισα περισσότερες στο “Survivor”».

O Πάνος Καλίδης παραδέχθηκε ότι τα αγωνίσματα του «I’ m a celebrity» τον δυσκόλεψαν αρκετά.
(Photo: instagram/panoskalidis)

Μεγαλύτερες δυσκολίες, όμως, έχει να χτίσεις μια καριέρα στο τραγούδι χωρίς να επενδύσεις χρήματα… «Δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα κάλο τραγούδι και να φτάσει στα αυτιά του κόσμου χωρίς να επενδύσεις ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τη διαφήμισή σου», είπε ενώ παραδέχθηκε για την κόρη του, Δήμητρα: «Η Δημητρούλα μου τραγουδάει καλά. Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνει κάτι άλλα είμαι υποχρεωμένος να της πω τις δυσκολίες που έχει η δουλειά».

Ο Καλλίδης, όμως, αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια, κάνοντας μάλιστα σκληρή αυτοκριτική για τις αποφάσεις που πήρε τότε: «Ως παιδί ήμουν αλήτης. Στα 16 μου ήρθαν τα πρώτα ξενύχτια, ξέφυγα από το όριο της ώρας που μου έθεταν οι γονείς μου. Στο σχολείο ήμουν στουρνάρι, δεν ήμουν κάλος μαθητής. Γυρνούσα σπίτι και πετούσα την τσάντα και δεν διάβαζα.

Έκανα μεγάλο λάθος που παράτησα το σχολείο στην πρώτη γυμνάσιου, έχασα πάρα πολλά πράγματα. Δεν σκέφτηκα να συνεχίσω το σχολείο, στα 21 ξεκίνησα το τραγούδι και είχα άλλους στόχους πλέον».

Τώρα, βέβαια, έχει μετανιώσει για την απόφασή του αυτή, όμως παραδέχθηκε: «Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να με κάνει να ξαναπάω στο σχολείο είναι να μάθω ξένες γλώσσες, να συνεννοούμαι όταν πηγαίνω στις συναυλίες μου».

Φυσικά αναφέρθηκε και στο γάμο του με την αγαπημένη του Λεάννα, με την οποία γνωρίστηκαν στο καμαρίνι του: «Ως άνθρωπος δεν κοιτούσα ποτέ μόνο τη βιτρίνα, άλλα κοιτούσα και τον εσωτερικό κόσμο. Δεν θα έλεγα ότι έζησα ποτέ τον κεραυνοβόλο έρωτα της πρώτης ματιάς, πάντα κοιτούσα το “βάθος” του συνάνθρωπου μου», είπε αρχικά, για να επιβεβαιωθεί μετά του λόγου το αληθές:

Πάνος Καλίδης
(Photo: instagram/panoskalidis)

«Με την Λεάννα πριν προχωρήσουμε στο να κάνουμε οικογένεια, ήμασταν συνεργάτες για καιρό. Ένα βράδυ ήρθε στο καμαρίνι να πάρει αυτόγραφο, μου είπε ότι είναι αισθητικός κι επειδή εκείνη την περίοδο χρειαζόμουν μακιγιέρ, την πήρα στη δουλεία. Στην αρχή η σχέση μας ήταν καθαρά επαγγελματική, μετά από 1,5-2 χρόνια προέκυψε».

Αφού εξομολογήθηκε την αγάπη του για την ποντιακή λίρα, την οποία χαρακτήρισε ως «ρίζα και παιδικά του χρόνια», αναφέρθηκε και στη σχέση του με την πατρότητα: «Πιστεύω ότι δεν είμαι κάλος πατέρας, σε ευαίσθητα θέματα που έχουν να κάνουν με οικογένεια και παιδιά έχω ψηλά standards. Επηρεασμένος από άλλους παράγοντες, δεν μπορώ να δώσω το 100% που πιστεύω ότι θα μπορούσα να έχω δώσει».

Δείτε τη συνέντευξη του Πάνου Καλίδη στο «Πάμε Δανάη!»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΙΔΗΣ, , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ