Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το ρόλο του στο «Προξενιό της Ιουλίας» και για τα… δαγκώματα που ρίχνει στην κόρη του!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Μελίνα Λεφαντζή είχαν πολλά να πουν στη σημερινή τους παρουσία στο στούντιο του «Super Κατερίνα». Η πλοκή στο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούν, «Το προξενιό της Ιουλίας», τρέχει πια με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ο έρωτας που ζουν ως Άλκης και Αλεξάνδρα έχει συναρπάσει το κοινό.

Γιώργος Παπαγεωργίου
Πριν το «Προξενιό», ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε ένα καθοριστικό ρόλο και τον «Έρωτα φυγά».

Οι δυο τους κάθισαν στον καναπέ απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου για να μιλήσουν για όσα ένωσαν τους χαρακτήρες τους οποίους υποδύονται, χωρίς όμως να αποκαλύψουν πολλά για τη συνέχεια. «Κάποια σπόιλερ που κυκλοφορούν έχουν μια βάση, άλλα καθόλου» αρκέστηκε να πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αρκετά συγκρατημένα μέχρι που η κουβέντα στράφηκε στην προσωπική του ζωή.

O Γιώργος Παπαγεωργίου απολαμβάνει τις βόλτες με την 6 μηνών κόρη του.
(Photo: instagram/papageorgiou_g81)

Εκεί όπου τους τελευταίους μήνες ο ηθοποιός ζει την απόλυτη ευτυχία ως πατέρας ενός κοριτσιού 6 μηνών. Και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να παραδεχθεί πως η κόρη που απέκτησαν με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, του έχει κλέψει την καρδιά σε σημείο να τη… δαγκώνει από αγάπη!

«Είμαι στη φάση που ουσιαστικά… δαγκώνω!», είπε, «Δεν μπορώ να αντισταθώ». Και συμπλήρωσε: «Δαγκώνω μπράτσα, μπούτια. Είναι η ηλικία φραντζόλα, που λέω εγώ. Πού όλα είναι παχουλά!».

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη «Super Κατερίνα» με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να μιλά για την κόρη του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ