Στο «Πάμε Δανάη!» μίλησαν σήμερα Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι πρωταγωνιστές του «Maestro», προετοιμάζοντάς μας για ένα πολύ δυνατό πρώτο επεισόδιο…

Η Σοφία, κεντρική αφηγήτρια του σημερινού πρώτου επεισοδίου του 2ου κύκλου του «Maestro», πρέπει να διαχειριστεί όλο αυτό που έχει συμβεί στο παιδί της, τον Αντώνη. Η Μαρία και η Χάρις δεν ξέρουν απολύτως τίποτα, ενώ η Κλέλια ξυπνά το επόμενο πρωί του φόνου και συνειδητοποιεί ότι ο Ορέστης έχει φύγει από το νησί.

Ένα καινούργιο κεφάλαιο ξεκινάει για όλους τους ήρωες του «Maestro» σήμερα στις 22.40 στο MEGA, οι οποίοι πέρα από το τρομερό συμβάν του φόνου, πρέπει να διαχειριστούν και τις ερωτικές τους σχέσεις αφού τόσο ο Σπύρος με τον Αντώνη όσο και ο Ορέστης με την Κλέλια έχουν πια διαλυθεί.

maestro

«Είναι ένα δύσκολο επεισόδιο 75-80 λεπτών, είναι σαν ταινία», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!», ενώ αποκάλυψε: «Το απόλυτο φινάλε, τις τρεις τελευταίες σελίδες δηλαδή, δεν το έχω γράψει ακόμη επίτηδες. Ξέρω ποιο θα είναι, αλλά δεν το έχω γράψει. Έχω γράψει μέχρι 3 λεπτά πριν το τέλος. Θέλω να κάτσει ακριβώς στο μυαλό μου αυτό που θέλω να γράψω, έχω διάφορες εκδοχές αλλά επίτηδες το κρατάω».

O Ορέστης Χαλκιάς, ο Αντώνης του «Maestro», ο οποίος σκότωσε τον Χαράλαμπο, είπε: «Βλέπουμε ότι αυτό το έγκλημα έχει τεράστιο αντίκτυπο στο συγκεκριμένο άνθρωπο και όχι μόνο. Όλος ο περίγυρος επηρεάζεται, απλώς -κακά τα ψέματα- αυτός που το έχει διαπράξει σηκώνει το μεγαλύτερο φορτίο. Και κάπως αναγκάζεται να τα αφήσει όλα πίσω του και να φύγει».

Όπως θα δούμε σήμερα, Αντώνης και Κλέλια θα καταφύγουν στην Αθήνα. «Ο καθένας σηκώνει τα δικά του βάρη. Η Κλέλια συνέχεια υποπτεύεται και ρωτάει πράγματα αλλά δεν μπορεί καν να περάσει από το μυαλό της γιατί είναι έτσι ο αδερφός της. Μέχρι που κάποια στιγμή -λογικά- θα το μάθει».

Ο Γιώργος Μπένος αποκάλυψε ότι μεταξύ Σπύρου και Αντώνη θα υπάρξει ρήξη, ενώ μοιράστηκε και τη σκηνή του 2ου κύκλου που τον συγκίνησε περισσότερο: «Είναι μια σκηνή με τον πατέρα μου, δεν μπορώ να πω ακριβώς, αλλά εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Σπύρου δεν είναι μόνο η λύτρωση που μπορεί να νιώθει από το θάνατό του. Μπαίνει σε ένα μονοπάτι να σκεφτεί τι λάθος μπορεί να έκανε ώστε να μην είναι ο “σωστός γιος” που ήθελε να έχει».

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε για την προσπάθεια της Μαρίας να ανασυγκροτηθεί και να «βρει τις ισορροπίες της», ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου εστίασε στην εγκατάλειψη του Ορέστη χωρίς να ξέρει το λόγο. «Η τελευταία σκηνή ήταν οι δυο τους να λένε “σ’ αγαπώ” ο ένας τον άλλο και μετά από αυτό εκείνος φεύγει. Οπότε, η Κλέλια προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της και να κυνηγήσει αυτό που αγαπά περισσότερο, δηλαδή τη μουσική, γι’ αυτό και πηγαίνει στο ωδείο στην Αθήνα. Αλλά κι ο Ορέστης είναι στην Αθήνα, οπότε τα πράγματα δυσκολεύουν».

Και αποκάλυψε: «Η Κλέλια προσπαθεί πάρα πολύ να αποφύγει τους γονείς της και ειδικά τη μητέρα της, αλλά θα βρεθεί κάποιος λόγος που θα την κάνει να την ξαναπλησιάσει».

Όσο για τη Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, τόνισε ότι «για πρώτη φορά θα δούμε τη Σοφία να παίρνει θέση και, υπερασπιζόμενη το γιο της, να παίρνει θέση για τη ζωή της την ίδια. Θέλει ο Αντώνης να είναι καλά και να μην ενοχοποιηθεί και θα κάνει τα πάντα για αυτό. Το ένα από αυτά, θα αποφασίσει με ποιον από τους δύο θέλει να είναι. Ουσιαστικά θα αποφασίσει να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει, για όσο κι αν κρατήσει αυτό».

Καταλαβαίνουμε ότι το ζευγάρι, Σοφία και Φάνης, θα χωρίσουν, αφού ο Φάνης Μουρατίδης αποκάλυψε πως: «Θα περάσω ένα διάστημα μοναξιάς». Και συμπλήρωσε: «Ο Φάνης θα είναι ο ήρωας που θα προσπαθήσει να καθυστερήσει αυτό που είναι αναπόφευκτο να συμβεί».

Τέλος, η Χάρις Αλεξίου είπε: «Θα δείτε πολλά καινούργια πράγματα, αλλά υπάρχει δυναμική εξέλιξη. Εμείς πάντως ενθουσιαζόμαστε κάθε φορά που παίρνουμε ένα καινούργιο σενάριο. Μας φέρνει μια ευχάριστη αναστάτωση».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του «Maestro»:

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε κι ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Κεντρική φωτό: Instagram/maestroinblue.tvseries

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ