Μόλις μία μέρα πριν την πρεμιέρα του 2ου κύκλου του «Maestro» και σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτηςμίλησε ζωντανά από τους Παξούς στον αέρα της «Ελένης».

Μία μέρα έχει απομείνει για την ταυτόχρονη πρεμιέρα του 2ου κύκλου του «Maestro» σε MEGA και NETFLIX και η Ελένη Μενεγάκη, δηλωμένη fan της σειράς που γράφει και σκηνοθετεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, θέλησε να μιλήσει με τον ίδιο τον εμπνευστή της ιστορίας, για να μάθει από τα πιο έγκυρα χείλη τι μας περιμένει σε αυτά τα 6 επεισόδια που θα δούμε μέχρι το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί και το συνεργείο, βρίσκονται στους Παξούς, όπου γυρίζουν τα 4 τελευταία επεισόδια του «Maestro», τα οποία θα δούμε το ερχόμενο φθινόπωρο, εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση και με φόντο τη θάλασσα, χαμογελαστός και έτοιμος να δώσει απαντήσεις, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει πολλά.

«Maestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε σήμερα από τους Παξούς στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφορικά με το πρώτο επεισόδιο, που θα δούμε αύριο, Πέμπτη, στις 22.40 στο MEGA σημείωσε ότι θα εξελίσσεται παράλληλα σε δύο χρόνους: από εκεί όπου αφήσαμε την ιστορία στο φινάλε της περσινής σεζόν, με τον Ορέστη και τους υπόλοιπους να ξεφορτώνονται το πτώμα του Χαράλαμπου στη θάλασσα, και στο μέλλον, βλέποντας τους ήρωες να προσπαθούν να παλέψουν με όσα έγιναν εκείνη τη μέρα στους Παξούς και τους σημάδεψαν για πάντα.

Το επεισόδιο έχει τίτλο «Mother» και αφηγήτρια τη Σοφία, μητέρα του Ορέστη, η οποία και πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι το παιδί της διέπραξε φόνο και να αναλογιστεί τις δικές της ευθύνες μέσα σε όλο αυτό. Οι σχέσεις μητέρας και παιδιού μπαίνουν στο επίκεντρο, εξετάζοντας ταυτόχρονα την ιστορία της Μαρίας, μητέρας του Σπύρου, αλλά και της Αλεξάνδρας, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δικό της παιδί.

«Maestro»: Η Σοφία είναι η αφηγήτρια του πρώτου επεισοδίου του 2ου κύκλου, με τίτλο «Mother».

Ο Χριστόφορος αποκάλυψε ότι ο Ορέστης «φεύγει νύχτα» από τους Παξούς μετά το έγκλημα και, άρα, η ερωτική του ιστορία με την Κλέλια μένει μετέωρη, όμως, όπως τόνισε, «φυσικά δεν τελειώνει έτσι».

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε τον δημιουργό της σειράς αν είχε από την αρχή εικόνα για την εξέλιξη της ιστορίας ή αν αυτό είναι κάτι που το διαμορφώνει στην πορεία και ο Παπακαλιάτης είπε: «Από τη στιγμή που ξεκίνησα να γράφω, αν όχι το πρώτο το δεύτερο επεισόδιο, ήξερα από την αρχή τη μέση και το τέλος. Ήξερα πού θέλω να φτάσω και το μήνυμα που θέλω να περάσω. Μπορεί κάποια μικρά πράγματα στην εξέλιξη των χαρακτήρων να άλλαξαν στην πορεία, αλλά το νόημα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή».

χριστόφορος παπακαλιάτης
«Μaestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε ότι είχε από την αρχή ξεκάθαρη εικόνα για το πού θα οδηγηθεί η ιστορία του και θα δυσκολευτεί να αποχωριστεί τους ήρωές του.

Στη συνέχεια, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς μίλησε για την ξεχωριστή ζωή που έδωσαν οι ηθοποιοί στους ήρωές του και το πόσο δύσκολο θα είναι να τους αποχωριστεί όταν πια τελειώσει η σειρά και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλοι είναι πρωταγωνιστές. Και συχνά λέμε μεταξύ μας ότι κάθε ήρωας θα μπορούσε να γίνει αφορμή για μία spin-off σειρά, όπως κάνουν στο εξωτερικό».

«Μaestro»: Πολύς σεβασμός, πολλή εκτίμηση και πολλή αγάπη υπάρχει μεταξύ των συντελεστών της σειράς, όπως είπε ο Χριστόφορος.

Με αφορμή την αγάπη που εξέφρασε για τους ήρωες, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε για την ιδιαίτερη σχέση που φαίνεται να έχει δημιουργήσει με όλους τους ηθοποιούς της σειράς και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης το επιβεβαίωσε, λέγοντας: «Έχουμε αγαπηθεί πάρα πολύ. Σε αυτή τη δουλειά γίνονται όλα πιεστικά, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχει πολύς σεβασμός, πολλή εκτίμηση και πολλή αγάπη».

Δείτε ένα από τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν τελευταία για την πρεμιέρα του «Maestro» και ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MAESTRO, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ