Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία ενδίδει στα αισθήματά της για τον Ντίνο και μετά πνίγεται στις τύψεις.

Η δίκη του Πάρη και η ομολογία του στο εδώλιο ταράζουν φοβερά την Αμαλία, που βρίσκει ξανά καταφύγιο στην αγκαλιά του Ντίνου.

Αυτή τη φορά, όμως, οι δυο τους δίνουν ένα παθιασμένο φιλί που κανείς τους δεν μπορεί να ξεχάσει. Συνειδητοποιούν τι νιώθουν ο ένας για τον άλλο και η Αμαλία δεν μπορεί να αντέξει το γεγονός ότι πρόδωσε τον Σίμο…

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ο Παράδεισος των κυριών θα είναι καθοριστικά για τις ζωές των ηρώων.

Ο Παράδεισος των κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών:Ο Ντίνος στέκεται στο πλευρό της Αμαλίας κατά τη διάρκεια της δίκης του Πάρη και οι δυο τους έρχονται ξανά πολύ κοντά.

Η δίκη την οποία περίμεναν όλοι αυτό τον καιρό ολοκληρώνεται και πλέον αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερη αγωνία η απόφαση…

Για τη Γεωργία, όμως, πολλά έχουν ήδη κριθεί, καθώς ο Πάρης, που όλο αυτόν τον καιρό πνιγόταν από τις τύψεις, ανέβηκε στο εδώλιο και παραδέχτηκε τα πάντα για ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ, στα γενέθλια της Αμαλίας.

Το ακροατήριο σοκαρίστηκε, ενώ η Αμαλία ένιωσε σαν να ζει ξανά και ξανά τον βιασμό που της σημάδεψε τη ζωή. Προσπαθεί να αποφύγει τους δημοσιογράφους που την περιμένουν έξω από το δικαστήριο και φεύγει πριν ακούσει την ετυμηγορία.

Στο πλευρό της βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Ντίνος, ο οποίος βλέπει πόσο ταραγμένη είναι και δεν διστάζει να την πάρει από το χέρι και να την οδηγήσει έξω από την αίθουσα.

Την πάει κάπου μακριά από όλους, προσπαθεί να την ηρεμήσει και οι δυο τους έρχονται και πάλι πολύ κοντά. Τόσο, που πλέον δεν μπορούν να αρνηθούν την έλξη που νιώθουν και αφήνονται, δίνοντας ένα παθιασμένο φιλί.

Ο Παράδεισος των κυριών: Το φιλί που έδωσε στον Ντίνο στοιχειώνει την Αμαλία, η οποία νιώθει φοβερές τύψεις απέναντι στον Σίμο.,

Αμέσως, βέβαια, το μετανιώνουν, όμως κανείς από τους δύο δεν μπορεί να το ξεχάσει. Ο Ντίνος το εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα και η Αμαλία στην Πολυξένη, όμως νιώθει ότι πρέπει να το πει και στον Σίμο αλλιώς δεν θα είναι εντάξει απέναντι στον γάμο τους.

Στο μεταξύ, ο Πάρης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να μη διαλυθεί ο γάμος του με τη Γεωργία, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η ομολογία του στο δικαστήριο είναι το μεγάλο όπλο του Χριστόφορου για να πάρει την επιμέλεια του εγγονού του και πλέον το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αλλάξει ο Μπουραντάς γνώμη.

Ο Πάρης πάει να τον παρακαλέσει να κάνει πίσω, όμως δεν τα καταφέρνει. Αντίθετα, τον βρίσκει αργότερα στο σπίτι της Γεωργίας, να της ξεκαθαρίζει πως, αν δεν χωρίσει, θα της πάρει το παιδί. Ύστερα από όλα όσα έχουν γίνει, η κοπέλα ξέρει ότι δεν έχει άλλη επιλογή κι όσο κι αν προσπαθεί ο Πάρης να της αλλάξει γνώμη, εκείνη δείχνει να έχει πάρει την απόφασή της.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία γεμάτη ενοχές για ό,τι έγινε με τον Ντίνο, του ανακοινώνει ότι σκέφτεται να φύγει οριστικά από τον Παράδεισο. Η συμπεριφορά της έχει αλλάξει τελείως, βασανίζεται και ο Σίμος προσπαθεί να είναι δίπλα της, όμως δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς της συμβαίνει.

Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος δεν μπορεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Αμαλίας της τελευταίες μέρες, όμως προσπαθεί να δείχνει κατανόηση.

Όταν εκείνη του ανακοινώνει πως θέλει να φύγουν και οι δύο από τον Παράδεισο, εκπλήσσεται όμως δεν διαφωνεί. Αντίθετα, πηγαίνει αμέσως στο γραφείο του Ντίνου, του μεταφέρει την επιθυμία της γυναίκας του και προσφέρεται να του πουλήσει το ποσοστό του.

Για πρώτη φορά όμως ο Ντίνος δεν χαίρεται στο ενδεχόμενο να πάρει ξανά το κατάστημά του στα χέρια του, γιατί αυτό σημαίνει πως θα χάσει οριστικά την Αμαλία από τη ζωή του. Και δεν είναι καθόλου έτοιμος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο…

Η Βικτώρια θέλει να διαλύσει τη σχέση Χριστόφορου και Μιράντας

Η αναπάντεχη επίσκεψη της Ηλέκτρας στο ζαχαροπλαστείο φέρνει τη Ζαχαρούλα και όλη την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Η Τζένη παρατηρεί προσεκτικά την κοιλιά της και υποψιάζεται ότι είναι ψεύτικη, όμως ο Μεμάς με τον Πασχάλη δεν έχουν την ίδια γνώμη.
Έτσι, αποφασίζει να το αποδείξει και να ξεμπροστιάσει την απατεώνισσα που προσπαθεί να τους κοροϊδέψει.

Ο Παράδεισος των Κυριών
Ο Παράδεισος των κυριών: Η Βικτώρια δεν σκοπεύει να αφήσει τον Χριστόφορο στα χέρια της Μιράντας.

Την ίδια στιγμή η Στέλλα, αποφασισμένη να μείνει στο σπίτι των Μπουραντάδων, απειλεί τη Βικτώρια πως, αν δεν τη βοηθήσει, θα την καταστρέψει. Παίζει όλα της τα χαρτιά για να το καταφέρει, τη στιγμή που η Βικτώρια έχει έτσι κι αλλιώς το μυαλό της αλλού…

Εδώ και καιρό έχει προσέξει το πόσο κοντά έχουν έρθει ο Χριστόφορος και η Μιράντα και είναι αποφασισμένη να τους χωρίσει επιστρατεύοντας… τα μεγάλα της όπλα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ