Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA «Ο παράδεισος των κυριών», θα δούμε την Αμαλία να προδίδεται και την παράνομη σχέση της με τον Ντίνο να έρχεται στο φως!

Το παιχνίδι γάτας και ποντικιού που παίζουν εδώ και αρκετό καιρό η Αμαλία με τον Ντίνο κινδυνεύει πια να αποκαλυφθεί και να τινάξει όλες τις εύθραυστες ισορροπίες στον αέρα. Ο Σίμος, που έχει αντιληφθεί την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του, είναι αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια, κατανοώντας ότι, τώρα πια, δεν έχει τίποτα άλλο να χάσει.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος είναι αποφασισμένος να μάθει τι του κρύβει η Αμαλία. Και θα τα καταφέρει…

Στο χτεσινό επεισόδιο τον είδαμε να επισκέπτεται τον Ρένο στο νοσοκομείο. Ένα Ρένο που βιάζεται να αναρρώσει προκειμένου να επιστρέψει στο κελί του και δεν φαντάζεται ότι ο άνθρωπος που θέλει περισσότερο από όλους να δει, θα τον επισκεφθεί ο ίδιος. Όμως, ο Σίμος έχει το λόγο του που έρχεται να του μιλήσει. Θέλει να μάθει πού κρύβει ο φίλος του το όπλο των φόνων και αυτή τη φορά του ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να φύγει αν δεν του αποκαλύψει την αλήθεια.

Όπως θα δούμε σήμερα, όμως, αυτή δεν είναι η μόνη αλήθεια με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος. Η Αμαλία μιλά για άλλη μια φορά στο τηλέφωνο με τον Ντίνο. Συνεννοούνται για την επόμενή τους συνάντηση και ανταλλάζουν χαμηλόφωνα γλυκόλογα, όταν ο άντρας της μπαίνει ξαφνικά στο δωμάτιο και την ξαφνιάζει.

«Ο παράδεισος των κυριών»: Η συνάντηση που κανονίζουν ο Ντίνος και η Αμαλία γίνεται αφορμή για να αντιληφθεί ο Σίμος την παράνομη σχέση τους.

Ο Σίμος έχει ακούσει περίπου τι έλεγε η γυναίκα του και τη ρωτά ευθέως με ποιον μιλούσε και με ποιον κανόνιζε να βγει. Αυτή τα χάνει. Νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και, καθώς δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλή στα ψέματα, σκαρφίζεται μια δικαιολογία που το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να τη βάλει σε ακόμη μεγαλύτερους μπελάδες.

Πλέον, ξεκινά ένας αγώνας δρόμου… Πρέπει να φτάσει στο κατάστημα της Σταδίου πριν προλάβει ο Σίμος να πάει εκεί και να πάρει τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με τη μηχανή της. Όμως, αυτή τη φορά η τύχη δεν θα είναι με το μέρος της… Εκείνος θα πάει πρώτος στο μαγαζί, θα πάρει στα χέρια του το φάκελο και, υπακούοντας στις σκέψεις που του βασανίζουν το μυαλό, θα τον ανοίξει. Μέσα, ανάμεσα στις φωτογραφίες της Αμαλίας, βρίσκεται και μία του Ντίνου και η τρομερή αλήθεια του αποκαλύπτεται…

Η Ματούλα προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει στον Χριστόφορο!

Ενώ η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο τι συνέβη στη μητέρα της όταν κατά λάθος πήρε τα χάπια που της είχε δώσει η Βικτώρια να κρύψει, η υγεία της Ματούλας δείχνει επιτέλους να βελτιώνεται σημαντικά, παρόλο που ακόμη δεν έχει καταφέρει να μιλήσει. Παρ’ όλ’ αυτά, προσπαθεί απεγνωσμένα με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει στον Χριστόφορο και τη Μιράντα αυτό που της έκανε η κόρη της, αλλά δεν μπορεί…

ο παράδεισος των κυριών
«Ο παράδεισος των κυριών»: Ο Χριστόφορος με τη Μιράντα επισκέπτονται τη Ματούλα, προσπαθώντας να μάθουν τι θέλει να τους πει…

Όταν η μικρή θα μάθει ότι η μαμά της πήρε εξιτήριο από το σανατόριο κι επέστρεψε στο σπίτι, πανικόβλητη θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη σταματήσει από το να πει την αλήθεια, η οποία θα τη στείλει στη φυλακή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ